Garnier heeft al een tijdje de collectie Loving Blends, deze bevat heerlijke producten voor huid en haar. Ze hebben dan ook voor ieder haartype een lijn uitgebracht. Nieuw in het assortiment is de Kokos Melk & Macadamia lijn deze is speciaal ontworpen voor de droge huid en normaal tot droog haar. 

GARNIER LOVING BLENDS

 

Garnier haalt hun duurzame kokosmelk uit het natuurlijk gewonnen pulp van kokosnoten die in Frans-Polynesië verbouwd worden. Deze heerlijke kokosmelk is rijk aan oliën en staat bekend om haar verzachtende en voedende eigenschappen die bijdragen aan mooi, soepel en zacht haar.

Ons nieuwe recept combineert de voedende eigenschappen van kokosmelk en macadamia olie. Het voedt en verzacht normaal tot droog haar zonder het te verzwaren en geeft een schitterende glans.

Deze voedende en verzachtende shampoo, combineert Kokosmelk en Macadamianoot Olie, heeft een volle textuur zonder het haar te verzwaren.
De rijke verzorging versoepelt en voedt het haar intens en hult het in een tropische kokosgeur. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan en heeft een schitterende glans. Het bevat geen parabenen en siliconen. De fles is zelf 100% recyclebaar. 


Deze voedende en ontwarrende conditioner, combineert Kokosmelk en Macadamianoot olie, heeft een lichte textuur zonder het haar te verzwaren.
Het versoepelt en verzacht het haar en geeft het een tropische kokosgeur. 
Mijn haar voelt heerlijk zacht aan en heeft een schitterende glans.


Dit romige 3-in-1 masker is verrijkt met kokoscrème, kokosolie en kokosmelk om het haar te voeden en te verzachten. De Macadamianoot olie voedt het haar rijkelijk. Mijn haar voelt heerlijk zacht en gevoed aan. Mijn haar is soepel en is hierna makkelijk in model te brengen. Het heeft een schitterende glans. Ik gebruik dit in plaats van een conditioner als mijn haar iets extra’s kan gebruiken. Dit masker hoeft maar 3 minute in te trekken ideaal! Zo kun je in de tussentijd eventjes je tanden poetsen of je benen scheren.


Als laatste hebben ze in de collectie ook nog een bodymilk. Deze bodymilk combineert kokosmelk en macadamianoot olie om de droge en ruwe huid te verzachten. Het maakt de huid gladder en geeft het een natuurlijke stralende glans. De bodymilk is makkelijk aan te brengen en trekt snel in. Mijn huid is zijde zacht, gevoed en ruikt heerlijk.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De Garnier loving blends Kokos Melk & Macadamia collectie is nu te koop bij de drogist en supermarkt. 

Prijzen:

  • Shampoo: 250 ML €3,29
  • Conditioner: 250 ML €3,49
  • Haarmasker: 300 ML €6,49
  • Bodymilk: 250 ML €5,25
Pastel suit case gastblogger

Heb jij deze nieuwe Loving Blends lijn al gespot?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

Esther van de Berg