Dermalogica heeft weer een nieuw product in haar assortiment! De Dermalogica Sound Sleep Cocoon is een huidverzorging voor in de nacht. Hét moment waar je huid zich kan herstellen en opladen. Nachtverzorging voor je huid is echt belangrijker dan je denkt. Benieuwd naar deze gelcrème. Lees dan het artikel even door!

DERMALOGICA

DERMALOGICA SOUND SLEEP COCOON: HET NIEUWSTE PRODUCT

Dermalogica ontstond al in 1986 en is dus net één jaartje jonger dan ik. De oprichtster had vooral een gezonde huid voor ogen en niet persé de ‘beauty’ kant van huidverzorging. De producten mochten alleen worden verkocht bij gecertificeerde schoonheidssalons en ze zorgde ervoor dat alle  gangbare irriterende ingredienten weg werden gelaten uit de producten.

De verkoop in China is gestopt omdat ze niet op dieren willen testen! Yay!

Het is geen ‘schattig, mooi of luxueus’ merk maar een no-nonsense merk dat zich volledig richt op de gezonde huid. De producten bevatten daarom geen minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. En wat ik zelf echt supertof van het merk vind is dat ze hun verkoop in China hebben stop gezet sinds deze bij wet verplicht zijn om op dieren te testen. GO Dermalogica. Hier heb ik echt mega veel respect voor! Diervriendelijk all the way dus! Ook staan zij op de animal friendly lijst van PETA en Proefdier vrij!
Meer reviews over de producten van Dermalogica vind je hier.

DERMALOGICA SOUND SLEEP COCOON

DERMALOGICA SOUND SLEEP COCOON: HET NIEUWSTE PRODUCT
DERMALOGICA SOUND SLEEP COCOON: HET NIEUWSTE PRODUCT

Het allernieuwste product van het merk is de Dermalogica Sound Sleep Cocoon. Een nachtgel-crème die samenwerkt met het biologische ritme van de huid. Het belooft de huid te hydrateren, te verhelderen en te zorgen voor een stralende huid. Deze verzorging helpt je om een maximaal effect op je huid te bereiken in de uren die je slaapt.
De hoofdingrediënten zijn:

  • Perzische Zijdeboom: Dit revitaliseert de huid en vermindert tekenen van vermoeidheid.
  • Whu-zhu-yu extract: zorgt voor zichtbare verheldering van de huid.
  • Kakadu (pruim) extract: Rijk aan Vitamine C en verheldert en egaliseert de huid.
  • Tamarindezaad: dit creëert een ‘cocon’ van comfort voor de huid dat verzacht en hydrateert.
  • Essentiële oliën: deze oliën zijn door beweging geactiveerd uit Franse Lavendel, Sandelhout en Patchoeli. Deze kalmeren de huid en bevorderen een goede nachtrust.
DERMALOGICA SOUND SLEEP COCOON: HET NIEUWSTE PRODUCT
DERMALOGICA SOUND SLEEP COCOON: HET NIEUWSTE PRODUCT

Het wordt omschreven als een gel-crème en zo ziet het er ook uit. Het is wat minder dik dan een gel maar heeft toch die structuur. Verder brengt het heel prettig aan op de huid, net zoals een crème.
Het potje heeft een fijn en hygiënisch pomp systeem die je uit- en in kan schakelen. Door op de bovenkant van de pot te drukken komt de gel uit het gaatje aan de zijkant. Zelf gebruik ik twee pompjes per keer. Maar in principe heb je ook genoeg aan één pompje.
De geur is erg fijn en ik ruik inderdaad de essentiële oliën, vooral de lavendel. Heerlijk voor het slapen gaan.
Op de huid voelt het lekker zacht aan en trekt niet erg snel in waardoor ik dat ‘cocon’ gevoel krijg. Ik vind het ook wel prettig om dat te hebben in de nacht. Hierdoor heb ik het gevoel dat het nog wat doet. De volgende dag voelt mijn huid zacht aan en heb ik zelfs wat minder last van roodheid!
Een heerlijk product die ik zeker zou aanraden, zeker voor mensen die ook al bekend zijn met het merk!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DERMALOGICA SOUND SLEEP COCOON: HET NIEUWSTE PRODUCT

De producten van Dermalogica zijn te koop bij de Bijenkorf en natuurlijk via de webshop van Dermalogicazelf.

Prijs:

  • Dermalogica Sound Sleep Cocoon €99,90 (50ml)

Gebruik jij een speciale nachtverzorging?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May