De nieuwste Christian Faye Oogschaduw Palettes zijn helemaal into de kleuren van deze lente en zomer. Denk aan roze en pastel kleurtjes. Maar ook prachtige shimmers en diepe kleuren. Kijk je mee? In dit artikel staan namelijk ook alle swatches, en ik kan je beloven dat ze zΓ‘lig zijn.

CHRISTIAN FAYE

CHRISTIAN FAYE OOGSCHADUW PALETTES - SPRING 2018

Christian Faye is een merk dat gespecialiseerd is in oog make-up. Denk aan oogschaduws, mascara’s, eyeliners maar ook brow producten. Eerder hebben jullie al wat voorbij zien komen, dit kun je hierΒ terugvinden.
Het merk is trouwens ook diervriendelijk! Heel fijn πŸ™‚ In dit artikel komen de nieuwste oogschaduw palettes voorbij. Want bij een nieuw seizoen horen weer nieuwe kleuren.

SMOKEY EYES PALETTE

CHRISTIAN FAYE OOGSCHADUW PALETTES - SPRING 2018

Ik begin met het Smokey Eyes Palette in Treasure. Dit is het nieuwe palette en met deze kleuren is iedere look mogelijk. Alle kleuren zijn op elkaar afgestemd dus je kunt ze naar hartelust gebruiken. Solo of met elkaar.
Het palette bevat allemaal shimmers van heel licht tot donkerblauw paars. Je kunt dus kiezen voor een frisse lentelook of een zwoele donkere smokey eye.

CHRISTIAN FAYE OOGSCHADUW PALETTES - SPRING 2018

De pigmentatie van de poeders is ten eerste echt geweldig! De swatches die ik hierboven heb gemaakt zijn met mijn vinger in één beweging gemaakt. En ik roer nooit hard in de poeders. Dus moet je nagaan.
Ook zijn ze heel fijn te blenden. Ik ben sowieso fan van de laatste vier kleuren. Ik ben niet zo van de donkere ogen maar meer van het frisse of het warme in een look. En deze poeders hebben precies mijn kleurtjes! Een heerlijk palette dus. Sowieso is de kwaliteit van de Christian Faye oogschaduws altijd heel fijn. Weinig fall-out, goed te blenden op de huid of door elkaar en blijft lekker lang zitten.
Leuk weetje: je kunt deze poeders ook op de lippen gebruiken voor een mooie long-lasting lipkleur!

QUATTRO OOGSCHADUW PALETTES

CHRISTIAN FAYE OOGSCHADUW PALETTES - SPRING 2018
CHRISTIAN FAYE OOGSCHADUW PALETTES - SPRING 2018

De twee nieuwste Quattro Palettes zijn Sparkle en Green.
De Sparkle variant (links) bevat vier sparkling poeders in lichte frisse kleurtjes. De oogschaduw kwaliteit is in principe hetzelfde als die van het Smokey Eye Palette. Dus daar ga ik niet te diep op in.
Ik vind dit palette denk ik het mooist. Je kunt namelijk alle kanten op. Door alle kleuren te gebruiken kun je een mooie dimensionale look maken door bijvoorbeeld de donkere kleur aan de buitenkant van het oog aan te brengen en de lichtere kleuren naar de binnenkant toe aan te brengen.

SPARKLE

CHRISTIAN FAYE OOGSCHADUW PALETTES - SPRING 2018

GREEN

CHRISTIAN FAYE OOGSCHADUW PALETTES - SPRING 2018

Het Green palette bevat natuurlijk een groene kleur die perfect past bij de kleuren die je ernaast vindt. De pigmentatie van de poeders is wederom heerlijk. Zelfs van de donkergroene kleur. In dit palette vind je ook een mooie gouden kleur en een roze kleur die je overdag zonder groen kunt gebruiken voor een meer natuurlijke look. In de avond breng je het groene erbij aan en tada! Meteen een andere, en zwoelere look. I like it!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

CHRISTIAN FAYE OOGSCHADUW PALETTES - SPRING 2018

De Christian Faye producten zijn verkrijgbaar bij onder andere Douglas en Ici Paris XL. Ook bij de betere parfumerie/drogisterij kun je de producten kopen. Maar je vindt alle producten ook online bij Bransus.
Ben je benieuwd naar de ooglooks die ik hiermee heb gemaakt? Hou mijn Instagram dan even in de gaten. Binnenkort zul je ze daar voorbij zien komen πŸ™‚

Prijzen:

  • Smokey Eye Eyeshadow Palette €21.95 (zes kleuren)
  • Quattro Eyeshadow Palette €15.95 per stuk (vier kleuren)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May