Ben je nog op zoek naar Vegan producten? Het merk Maria Nila is 100% vegan en natuurlijk dierproefvrij. In dit artikel vind je een review over de vegan droogshampoo van het merk. Lees je mee?

MARIA NILA

MARIA NILA - 100% VEGAN DROOGSHAMPOO REVIEW

Het merk Maria Nila is een 100% vegan merk en test nooit op dieren. Ze zijn zelfs aangesloten bij PETA, Leaping Bunny en Vegan Society.
Maria Nila is dus een haarverzorgingsmerk en komt uit Zweden. Alle producten zijn gemaakt door en voor dieren-, natuur- en haarliefhebbers. De producten bevatten ingredienten met de hoogste kwaliteit die lief zijn voor de natuur, voor dieren en natuurlijk voor je haar.

MARIA NILA - 100% VEGAN DROOGSHAMPOO REVIEW

VEGAN DROOGSHAMPOO

De Maria Nila Dry Shampoo is een poederspray die ervoor zorgt dat het vette haar direct wordt verfrist.
Daarnaast is het ook te gebruiken om meer volume en textuur aan te brengen in je haar door het bij de aanzet van het haar aan te brengen. Fijn is dat de droogshampoo vrij is van parabenen en sulfaten en het heeft een beschermende werking tegen UV-stralen. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk.

MARIA NILA - 100% VEGAN DROOGSHAMPOO REVIEW
MARIA NILA - 100% VEGAN DROOGSHAMPOO REVIEW

Persoonlijk ben ik gek op droogshampoos. Niet alleen omdat het een wasbeurt een dag kan uitstellen maar ook vanwege de lekkere geuren die ze vaak hebben.
De Maria Nila Dry Shampoo is geen uitzondering. Hij ruikt heerlijk fris! Alleen al daarom gebruik ik het al.
Wat ik ook belangrijk vind aan een droogshampoo is dat het geen witte waas achterlaat. Je ontkomt er niet altijd aan, maar als je de fles van een goede afstand gebruikt verminder je wel de kans.
Deze droogshampoo geeft géén witte waas. Zelfs niet als ik het van redelijk dichtbij aanbreng. Breng de droogshampoo aan bij de aanzet van het haar door scheidingen te maken. En je hebt meteen volume. Het maakt mijn haar niet stug maar geeft het wel net dat beetje textuur waardoor er dus meer volume wordt gecreëerd. Een fijne droogshampoo dus! En helemaal fijn omdat het volledig natuur- en diervriendelijk is.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MARIA NILA - 100% VEGAN DROOGSHAMPOO REVIEW

Meer informatie over het merk is te vinden op de website van Maria Nila. Daar kun je ook de producten bestellen. Maar wil je de producten in Nederland bestellen dan kun je ook even googlen. De bekendste webshops waar het merk te koop is zijn John Beerens en bol.com.

Prijs:

  • Maria Nila Dry Shampoo €12.25 (100ml) €20.75 (250ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May