Mario Badescu is een huidverzorgingsmerk waar ik echt mega fan van ben. Pas geleden introduceerden zij een nieuw product, de Facial Spray met Aloë, Kamille en Lavendel. Ideaal dus voor de huid die wel wat rust kan gebruiken tussendoor. Lees je mee?

MARIO BADESCU

DE NIEUWE MARIO BADESCU FACIAL SPRAY MET LAVENDEL

Misschien heb je nog niet gehoord van het merk Mario Badescu want in Nederland is het nog niet heel erg bekend. Toch bestaat het merk al sinds 1967 en is dus 50 jaar oud dit jaar!
Mario Badescu specialiseert zich in acné problemen en anti-veroudering. Iets waar we allemaal mee te maken krijgen. Het merk is daarnaast ook dierproefvrij en wordt in Nederland verkocht bij  Cosmania.nl.

Er is zoveel keuze, hierbij mijn favorieten om het je iets makkelijker te maken

Ik heb het merk al een tijd geleden ontdekt en mijn huid gaat er zó goed op. Zelfs tijdens het moment van de maand zijn mijn huidproblemen minimaal.
Het merk heeft een heel groot assortiment dus is het nogal lastig om te kiezen wat je wilt proberen. Ben je benieuwd naar eerdere artikelen van mij over Mario Badescu? Zoals mijn favorieten van het merk? Kijk dan even hier. Ps. Mario Badescu is dierproefvrij!

FACIAL SPRAY

DE NIEUWE MARIO BADESCU FACIAL SPRAY MET LAVENDEL

Al eerder zag je de Facial Spray van Mario Badescu op mijn blog verschijnen. Dit is de nieuwste variant. Namelijk de Facial Spray with Aloë, Chamomille & Lavender. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid een kalmerende en hydraterende boost krijgt.
Ook bevat de spray de anti-oxidant Vitamine C dat de vrije radicalen bestrijdt.
Het toegevoegde essentieel lavendelwater zorgt voor hydratatie en werkt kalmerend voor de huid. De lavendelolie staat bekend om haar ontspannende werking, ook dit vind je terug in de spray.
Het kamille-extract werkt kalmerend en de aloë vera werkt ook kalmerend én hydraterend.

DE NIEUWE MARIO BADESCU FACIAL SPRAY MET LAVENDEL
DE NIEUWE MARIO BADESCU FACIAL SPRAY MET LAVENDEL

Ik was al fan van de facial spray’s van dit merk. Dus dat in de eerste plaats alvast. De spray’s gebruik ik graag na mijn dagverzorging en/of make-up of gewoon even tussendoor op de dag als mijn huid behoefte heeft aan wat verzorging. Ook in de zomer is een Facial Spray heerlijk verfrissend. Maar daar is de komkommer variant meer geschikt voor.
Deze werkt ontspannend door de geur van lavendel en ik hou daarvan. Zeker om op te doen voor het slapen of tijdens het werk. Ik voel ook meteen dat mijn huid wat minder trekkerig aanvoelt. Fijne bijkomstigheid 🙂

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

DE NIEUWE MARIO BADESCU FACIAL SPRAY MET LAVENDEL

De producten van Mario Badescu zijn allemaal te koop bij Cosmania. Het assortiment is echt huge dus als je er niet uitkomt dan staan ze bij Cosmania vast wel klaar om je te helpen met de juiste keuze te maken.

Prijs:

  • Facial Spray €9.50 (118ml), €16 (236ml)

Heb jij wel eens een face mist/spray gebruikt?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May