Kneipp heeft weer een heerlijk douche product gelanceerd. Namelijk de Silky Secret Douche Foam. Een schuim voor onder de douche met zijdeboombloesem en melkproteïnen. Ben je benieuwd? In het artikel vind je meer informatie en natuurlijk mijn mening!

KNEIPP

SILKY SECRET SHOWER FOAM VAN KNEIPP

Kneipp heeft eigenlijk helemaal geen introductie nodig. Het is een alom bekend merk volgens mij. Leuk misschien om toch kort iets te vermelden over het merk en de geschiedenis. Interesseert je dit niet? Scroll dan even verder naar de review.

Mijn overgroot oma bestond nog niet eens toen Kneipp begon

Kneipp is een merk dat echt allang bestaat en bekend staat om haar natuurlijke ingredienten. Misschien was dit merk wel één van de eerste merken die deze hype van nu introduceerde. Want in 1891 werd dit merk geboren. Ja, toen bestond mijn overgroot oma nog niet eens.
Kneipp staat voor innerlijke balans en gebruikt verschillende formules die allemaal op natuurlijke basis zijn en waarvan is aangetoond dat deze formules en ingredienten voordelen heeft voor lichaam en mind.
Verder hebben ze oog voor het milieu bij het maken van hun producten, testen ze absoluut niet op dieren en fun fact: de heer Kneipp is eigenlijk een apotheker.
Eerdere artikels over Kneipp vind je hier.

SILKY SECRET SHOWER FOAM VAN KNEIPP

DOUCHE FOAM SILKY SECRET

De Kneipp Douche Foam Silky Secret wordt omschreven als een rijke foam met een heerlijke zachte geur dat natuurlijke melkproteïnen bevat en verzorgend zijdeboombloesem. Dit laatste zorgt voor de heerlijk zachte geur.
In China worden de bast en de bloemen van deze boom namelijk al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeswijze. Tegenwoordig wordt het zijdeboombloesem gebruikt in verzorgingsproducten vanwege de zalige geur en de ondersteuning van de elasticiteit van de huid. De melkproteïnen zorgen voor een zachte huid, de eiwitten hierin werken namelijk hydraterend en kalmerend.
De douche foam bevat geen paraffine, siliconen en minerale oliën.

SILKY SECRET SHOWER FOAM VAN KNEIPP
SILKY SECRET SHOWER FOAM VAN KNEIPP

De Silky Secret lijn was al bekend voor mij. Zo bevat de lijn namelijk ook een bodylotion, een body crème, een bad crème en een crème douche. Nu dus ook de Douche Foam.
Ik hou altijd wel van schuim, het is altijd heerlijk zacht en het geeft me een luxe gevoel. Zo ook deze foam. Het ruikt heerlijk zacht en subtiel en ik word ook blij van de geur.
De schuim voelt lekker zacht aan en ook voel ik dat het hydraterend werkt, mijn huid voelt namelijk na het douchen niet trekkerig of droog aan.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

SILKY SECRET SHOWER FOAM VAN KNEIPP

De producten van Kneipp zijn te koop in vrijwel alle drogisterijen in Nederland. Denk aan Etos, Trekpleister, Kruidvat enzovoorts.
Ook kun je de Kneipp producten natuurlijk online vinden en voor meer informatie over de producten zelf kun je terecht bij de website van Kneipp. Via deze site kun je trouwens ook doorklikken om de producten te kopen!

Prijs:

  • Kneipp Douche Foam Silky Secret €7.99 (200ml)

Kies jij voor een schuim, een gel, crème of olie onder de douche?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May