Hey Hallo! Anastasia Beverly Hills heeft een tijdje terug het Nude Mini Matte Lipstick setje uitgebracht, dit bleek zo’n succes dat ze een nieuw setje hebben uitgebracht! De Pinks & Berries mini set. Deze bevat 4 mini matte lipsticks in pink & berry kleurtjes! Ben je benieuwd naar de swatches?

PINKS & BERRIES MINI MATTE LIPSTICK SET

ANASTASIA BEVERLY HILLS - PINKS & BERRIES MINI MATTE LIPSTICK SET

Even over het formaat, op de foto zie je de normale Matte Lipstick naast de mini versie. De normale versie heeft 3,5 gram aan product en de mini heeft 1,3 gram.
Ik heb een voorliefde voor mini’s en ik kan je vertellen dat deze Γ©cht heel schattig zijn.

SWATCHES

ANASTASIA BEVERLY HILLS - PINKS & BERRIES MINI MATTE LIPSTICK SET

Let’s talk swatches! De lipsticks zijn matte maar niet droog, ik vind het vaak lastig om een hele dag een matte lipstick te dragen omdat mijn lippen soms net als de Sahara voelen. Dit heb ik niet met de matte lipsticks van ABH. De formule van de mini’s zijn precies hetzelfde als de normale versie.
Deze kleuren zitten allemaal ook in de normale lijn maar dit is een perfecte manier om vier kleuren uit te proberen voordat je een full-size product koopt!

De kleuren (van boven naar beneden)

  • Orchid – een koele magenta roze
  • Stargazer – een warme hibiscus roze
  • Cotton Candy – de perfecte barbie roze
  • Plumeria – een mooie pruim/berry

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

ANASTASIA BEVERLY HILLS - PINKS & BERRIES MINI MATTE LIPSTICK SET

Natuurlijk is het merk verkrijgbaar via de officiΓ«le webshop van Anastasia Beverly Hills. Sinds kort is het merk ook in Nederland te koop. Namelijk via Great Beauty Bar en in Hudson’s Bay. Fijn!
Maar voor de allernieuwste producten moet je toch echt bij de Amerikaanse webshop zijn. Dit setje is vanaf 3 april verkrijgbaar.

Prijzen:

  • ABH – Pinks & Berries Mini Matte Lipstick Set $21 (4 mini’s)

Heb jij al eens een Anastasia Lip Product geprobeerd?

Liefs melanie

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May