De Drops of Youth lijn van The Bodyshop is een lijn waar heel veel dames blij van worden. De collectie is onlangs uitgebreid met een oogmasker. In dit artikel laat ik je dit nieuwe product zien en het slaap ‘masker’. Slaap lekker

THE BODYSHOP

The bodyshop drops of youth masker

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!
The Bodyshop is een hele grote campagne begonnen tegen het testen op dieren (YAY voor The Bodyshop!). Het doel is om 8 miljoen handtekeningen te verzamelen zodat ze het kunnen voorleggen aan de VN.

Ga nu naar DEZE WEBSITE en teken de petitie als jij de dierproeven ook wilt stoppen! Many Thanks!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hierrrr.

DROPS OF YOUTH

The bodyshop drops of youth masker

De Drops of Youth-lijn van The Bodyshop pakt de eerste tekenen van huidveroudering aan. Het is dus de perfecte huidverzorging waar je mee kunt beginnen in je 20’s. Het helpt namelijk de fijne lijntjes en rimpels te vertragen en helpt je huid gladder, frisser en gezonder te laten ogen. Verder biedt het nog de ultieme hydratatie.

BOUNCY SLEEPING MASK

The bodyshop drops of youth masker

Ik begin met het Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask. Dit is een verfrissend nachtmasker dat de eerste tekenen van veroudering aanpakt.
De naam ‘Bouncy’ komt natuurlijk niet uit de lucht vallen (leuk woordgrapje), de gel-structuur is namelijk veerkrachtig en bouncy wanneer je erop drukt. Het masker vormt zich als een tweede huid over het gezicht en geeft meteen hydratatie. Wanneer je wakker wordt voelt je huid nieuwer, frisser en voller.
Het masker is 100% veganistisch, bevat biologische Babassu olie uit Brazilië, Edelweiss uit de Italiaanse Alpen en Blauwe Zeedistel van de Bretonse kust.

The bodyshop drops of youth masker
The bodyshop drops of youth masker

Het masker heb ik nu al een tijdje gebruikt ’s nachts en ik moet zeggen dat ik hem inderdaad erg fijn vind aanvoelen.
De geur is ook prima, niet mega lekker maar totaal niet vies. Een nadeel is dat mijn vingers en handen toch wat plakkerig blijven na het aanbrengen. Ik moet echt mijn handen wassen erna.
Ik moet zeggen dat het mijn huid zeker hydrateert en ook rustiger maakt. Het doet haar werk in ieder geval goed wanneer ik slaap!

BOUNCY EYE MASK

The bodyshop drops of youth masker

Dit is dus het nieuwste product. De Drops of Youth™ Bouncy Eye Mask. Dit is een masker voor de ogen die je ook aanbrengt in de nacht.
Het oogmasker is verrijkt met komkommer-extract en plantaardige stamcellen. Je kunt het masker gebruiken om de ogen direct een ‘powernap’ te geven of als nachtmasker.
Het belooft om je wallen, tekenen van vermoeidheid en donkere kringen te verminderen.
Ook dit product is 100% veganistisch en bevat onder andere Komkommer-extract, Babassu olie,  Edelweiss uit de Italiaanse Alpen, Zeevenkel en Blauwe zeedistel van de Bretonse kust.
Leuk feitje: het koelt de huid rondom je ogen meteen af met -1,5°C*. Bevat geen oliën, paraffine en petrolatum.

The bodyshop drops of youth masker
The bodyshop drops of youth masker

Toch wel grappig, er staat namelijk dat het een nieuwe ‘niet-plakkerige’ formule heeft. De textuur is hetzelfde als die van het Sleeping Mask maar inderdaad, hij plakt niet zoals dat masker wel doet.
De geur is lekker fris en ik voel ook direct de verkoeling onder mijn ogen. Ik gebruik deze oogcrème pertinent en ik blijf deze ook gebruiken. Ik ben er echt helemaal fan van, het doet namelijk precies wat het zegt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

The bodyshop drops of youth masker

Natuurlijk zijn de producten allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.

Prijzen:

  • Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask €27 (90ml)
  • Drops of Youth™ Bouncy Eye Mask €20 (20ml)

Wat is jouw favoriete Bodyshop product?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May