Vandaag heb ik review voor jullie over deze twee producten van Estée Lauder. De Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Crème en de Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner. Een hele mond vol! Ben je benieuwd naar wat ik ervan vind?  

REVITALIZING SUPREME: GLOBAL ANTI-AGING CELL POWER CREAM

ESTÉE LAUDER HUIDVERZORGING REVIEW

Laten we beginnen met de Revitalizing Supreme Global Ani-Aging Cell Power Crème!
Dit is volgens Estée Lauder een alles- in-één moisturizer die wonderen doet voor de huid.
Het heeft een rijke, voedende en milde textuur die de huid hydrateert in alle zachtheid en vermindert doeltreffende tekenen van veroudering. Ik ben 22 jaar oud dus echt tekenen van veroudering heb ik nog niet maar voeding en hydratatie is altijd welkom!
Het resultaat moet zijn: Een stralende teint en een jonger ogende huid die vitaliteit uitstraalt.

ESTÉE LAUDER HUIDVERZORGING REVIEW

De crème bevordert de natuurlijke productie van elastine en hyaluronzuur. Hyaluronzuur bindt vocht en is daarom belangrijk voor de huid omdat het zorgt voor de hydratatie en de volume. Als je ouder wordt neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af. Deze creme belooft de natuurlijk stevigheid, densiteit, elasticiteit en soepelheid van de huid te herstellen. Fijne lijntjes en rimpels vervagen, voor een gladdere en jeugdige huid.
Het wordt aangeraden om de crème ’s ochtends en ’s avonds aan te brengen op gezicht en hals.

Ik zie al verbetering na een paar keer gebruik!

De crème belooft een heleboel mooie dingen. Ik moet zeggen dat ik de textuur heel erg fijn vind. Het is een wat dikkere crème maar niet zwaar en smeert heel makkelijk uit. Het geeft een beetje een gel effect maar ook weer niet. Ik omschrijf het misschien een beetje vaag maar de crème heeft een textuur die ik nog nooit eerder zo gevoeld heb.
Ik moet zeggen, na deze crème een tijdje gebruikt te hebben ik wel wat verbetering zie, ik heb een vettere huid dus ik gebruik hem eigenlijk alleen ’s avonds. Mijn huid is super zacht als ik op sta en ziet er gehydrateerd uit! Ik zie niet perse een gladdere huid maar wel een huid die blij is en straalt!
Over de fijne lijntjes kan ik nog niet mee praten, dus die belofte kan ik niet bevestigen.

PERFECTLY CLEAN MULTI-ACTION TONING LOTION/REFINER

ESTÉE LAUDER HUIDVERZORGING REVIEW

De Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner is een verzachtende lotion en peeling. Het heeft een beschermde formule met meerdere werkingen die de huid verfijnt en verstevigt zonder uit te drogen. De huid wordt glad, soepel en voelt comfortabel aan.
De lotion verwijdert droge en doffe huidcellen en geeft de huid een heldere egalere tint.
Deze lotion is geschikt voor alle huidtypen en er wordt aangeraden om hem ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen te gebruiken met een wattenschijfje. Vermijd de oogcontour.

ESTÉE LAUDER HUIDVERZORGING REVIEW

Naast het informatieve deel kan ik zeggen dat ik dit een hele fijne toner vind! Vaak heb ik met toners dat mijn huid een soort van trekt en het stroef aanvoelt. Dit heb ik met deze toner niet. Wat mij ook opviel is, dat als ik dacht dat ik mijn huid goed had gereinigd, deze lotion toch nog wat foundation meenam, of misschien zijn dit wel de droge en doffe huidcellen!
Verder zie ik geen verschil in mijn teint of dat mijn huid echt verstevigd is maar het voelt zeker comfortabel aan en irriteert niet!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

ESTÉE LAUDER HUIDVERZORGING REVIEW

De producten van Estée Lauder zijn in vrijwel alle parfumerieën te koop en kun je online ook overal vinden.
Ook kun je terecht bij Ici Paris XL, Douglas en Mooi Parfumerie voor Estée!.

Prijzen:

  • Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Creme €70,37 (30ml) of €105,05 (50ml)
  • Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner €30.54 (200ml)

Gebruik jij al anti-aging producten? Zo ja, hoe oud ben je?

Liefs melanie

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May