Een redelijk nieuw in Nederland is het groene merk Inika. Dit Australische merk is ontwikkeld door Miranda Bond. Zij ontwikkelde deze natuurlijke make-up lijn nadat ze na haar eigen gezondheid weer op de rit kreeg door over te stappen op een gifvrije en biologische eet- en levensstijl. 

INIKA

INIKA CREAM ILLUMINISOR GOLD

Inika gebruikt alleen de hoogste kwaliteit veilige en natuurlijke ingrediënten. Dankzij hoge concentraties pure mineralen, botanische extracten en biologische ingrediënten zijn de producten van topkwaliteit en mét het biologisch certificaat van de Organic Federation of Australia. De producten zijn ook nog eens vegan, halal en dierproefvrij!

HIGHLIGHTER

INIKA CREAM ILLUMINISOR GOLD
INIKA CREAM ILLUMINISOR GOLD

Vandaag laat ik jullie de prachtige Cream Illuminisor zien in de kleur gold. Deze komt in een mat zwarte verpakking met gouden letters. Aan de binnenkant zit ook nog een spiegeltje, super handig! Het is een cream highlighter met een licht gouden gloed en is geschikt voor alle huidtinten. Het zorgt voor een prachtige glow op jukbenen, neus en cupidoboog. De zachte crème formule is gemakkelijk aan te brengen door de arganolie en kokosolie. Het geeft de huid een natuurlijke gloed en je kunt de kleur gemakkelijk op bouwen.

INIKA CREAM ILLUMINISOR GOLD
INIKA CREAM ILLUMINISOR GOLD

Deze cream highlighter is gemaakt met biologisch gecertificeerde oliën zoals kokos (verzorgend), cacaoboter (rijk aan gezonde vetzuren), Argan (hydraterend), carnaubawas (verzachtend), candelliawas (voedend) en vitamine E.

Ingrediënten

Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Euphorbia Cerifera Cera (Candelilla Wax), Silica, Butyrosper- mum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopherol(Vitamin E), Argania Spinosa (Argan) Oil, May Contain (+/-) Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide, Tin Oxide.

VERKRIJGBAARHEID

Het merk Inika is te koop via de officiële webshop: Inika Organic. Hier vind je alle make-up van dit merk. Kijk gelijk even rond zou ik zeggen! Ze hebben prachtige make-uppies!

Prijs:

  • Inika Cream Illuminisor €24

Gebruik jij wel eens minerale make-up?

Pastel suit case gastblogger

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Esther van de Berg