Kennen jullie het Génifique serum van Lancôme? Dan heb ik een heel fijne verassing! Er zijn nu namelijk ook Génifique sheet maskers van het merk! Een mega boost voor je huid. Want het masker bevat net zoveel actieve ingrediënten als één heel flesje serum. Oh la la, klinkt goed!

LANCÔME

Lancome Hydro sheet mask Genefique

Ik denk dat bijna iedereen het merk Lancôme wel kent. De parfums, de make-up en natuurlijk de huidverzorging. Een heerlijk merk met heel fijne producten.
Lancôme is een Frans luxe cosmetica merk en is te koop in de mooiere parfumerieën van ons land. Bij de drogisterij vind je dit merk namelijk niet erg snel.
Het meest populaire product van het merk is de mascara Hypnôse die we volgens mij ook allemaal wel kennen toch? Ook het parfum La Vie Est Belle is er eentje uit de boeken. Maar het merk heeft nog een heleboel andere supermooie producten. Mijn artikels over Lancôme producten vind je hier. Vandaag vind je de sheet maskers op mijn blog.

ADVANCED GÉNIFIQUE HYDROGEL MELTING MASK

Lancome Hydro sheet mask Genefique

Allright, het Lancôme Advanced Génifique Hydrogel Mask is een sheet masker van het welbekende en gelijknamige serum (een review over het serum vind je overigens hier).
Dit masker is alleen veel krachtiger en geeft je meteen een boost. Want één sheet masker bevat maar liefst dezelfde hoeveelheid actieve ingrediënten dan een hele flacon van het Génifique serum. Het masker kan 10, 20 of 30 minuten lang op het gezicht blijven zitten. Het is maar net wat je prettig vindt en in welke conditie je huid is.
Het masker werkt als een tweede huid waardoor alle actieve stoffen sneller en dieper de huid kunnen binnen dringen. Daarnaast voorkomt het Sheet masker dat de ingrediënten verdampen en niet meer werken.

Lancome Hydro sheet mask Genefique
Lancome Hydro sheet mask Genefique

Het masker is lekker doordrenkt met het serum. Ik ruik meteen het herkenbare Génifique geurtje, lekker is die!
Het aanbrengen vind ik wel wat lastiger omdat het zo nat is maar als het eenmaal zit, dan zit het ook goed.
Ik heb ervoor gekozen om het masker lekker een half uur te laten intrekken. Mijn huid kan namelijk wel een goede (hydratatie) boost gebruiken. Na afloop merk ik écht meteen verschil. En best wel een groot verschil. Mijn huid voelt namelijk heel zacht en super gehydrateerd. Ook heeft het een mooie glow gekregen. Wanneer je het masker verwijderd is het trouwens de bedoeling dat je het overgebleven serum in de huid masseert. Zo werkt het serum nog langer door.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Lancome Hydro sheet mask Genefique

De producten van Lancôme zijn verkrijgbaar bij alle grote parfumeries. Zoals Douglas, Ici Paris XL maar ook bij de Bijenkorf.

Prijs:

  • Lancôme Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask €13 per stuk

Vind jij sheet maskers of crème maskers fijner?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May