De vorige keer dat ik iets over Lancôme schreef ging het over mijn favoriete make-up. Oké, dit is ook wel make-up maar ook mijn favoriete serum. Mijn Lancôme Face Favorites staan in dit artikel. Dus óók de huidverzorging! Lees je mee?

LANCÔME

MIJN LANCÔME FACE FAVORITES Genefique Sensitive

Ik denk dat bijna iedereen het merk Lancôme wel kent. De parfums, de make-up en natuurlijk de huidverzorging. Een heerlijk merk met heel fijne producten.
Lancôme is een Frans luxe cosmetica merk en is te koop in de mooiere parfumerieën van ons land. Bij de drogisterij vind je dit merk namelijk niet erg snel.
Het meest populaire product van het merk is de mascara Hypnôse die we volgens mij ook allemaal wel kennen toch? Ook het parfum La Vie Est Belle is er eentje uit de boeken. Maar het merk heeft nog een heleboel andere supermooie make-up en daarvan vind je vandaag wat in het artikel maar óók het meest populaire huidverzorgingsproduct! Let’s go!

ADVANCED GENEFIQUE SENSITIVE SERUM

MIJN LANCÔME FACE FAVORITES Genefique Sensitive

Ik begin met de Advanced Génefique Sensitive (€84). Dit is een serum voor de gevoelige huid die de jeugdigheid van de huid activeert. Het serum heeft een langdurige werking  tegen roodheid, irritaties en een trekkerige huid.
Zoals je misschien kunt zien bestaat het serum uit twee fasen, namelijk de blauwe fase die zorgt voor een gezonde huid, het bevat namelijk 98% zuivere anti-oxidanten.
De transparante fase heeft een krachtige serum fase en heeft een verzachtend effect en een anti-aging werking.

MIJN LANCÔME FACE FAVORITES Genefique Sensitive
MIJN LANCÔME FACE FAVORITES

Dit is echt één van mijn favoriete serums. Niet alleen vind ik hem er prachtig uitzien (als een magisch drankje) maar voelt het ook heel erg fijn op mijn huid.
Voor gebruik schud je het flesje zodat de twee verschillende vloeistoffen worden gemengd, vervolgens kun je het serum met een pipetje (heel fijn) aanbrengen op het gezicht of de handen en inmasseren in de huid.
De geur is niet om over naar huis te schrijven want het ruikt heel neutraal. Maar dat is natuurlijk ook de bedoeling voor een gevoelige huid. Ik gebruik hem zelfs het liefst ’s morgens én ’s avonds onder mijn dagcrème en ik merk wel dat mijn huid er wat zachter en egaler van wordt.

FOUNDATION STICK

MIJN LANCÔME FACE FAVORITES

De Teint Idole Ultra Foundation Stick is verkrijgbaar voor gemiddeld €45 en heeft 10 verschillende kleuren. Helaas niet voor de heel donkere huid. De kleuren variëren van licht naar de donkere blanke huid.
De foundation is olie-vrij en intens gepigmenteerd met een matte finish. Je kunt de dekking opbouwen door meerdere laagjes te gebruiken. Verder is de stick geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige.

MIJN LANCÔME FACE FAVORITES
MIJN LANCÔME FACE FAVORITES Genefique Sensitive

Meestal vind ik foundation sticks niet zo erg fijn. Ze kunnen namelijk wat vlekkerig uitpakken of juist veel te dik op de huid blijven zitten zodat je mega cakey bent.
Deze foundation stick heeft dat niet. Ik gebruik de stick best wel vaak! Het aanbrengen is heel gemakkelijk en daarna verdeel ik het met een kabuki kwast of met een beautyblender. Ik vind de stick dekkend genoeg om het bij één laagje te houden. Mocht je nu meer roodheden of oneffenheden op een bepaalde plek hebben dan gooi je daar gewoon nog een laagje overheen.

JUICE SHAKER MATTE

MIJN LANCÔME FACE FAVORITES

De Juicy Shaker is een heel bekende van Lancôme. Nieuw is de Juicy Shaker Matte Lipgloss. Raar vind ik de ‘Lipgloss’ aan het einde want dat is het totaal niet. Het is namelijk de matte variant van de Juicy Shaker Lipgloss.
Door het schudden (shaken) van het flesje vermeng je de formule waardoor de pigmenten en de oliën doordringen in het kussentje. Het belooft om als een tweede huid aan te voelen.

MIJN LANCÔME FACE FAVORITES Genefique Sensitive
MIJN LANCÔME FACE FAVORITES

Nu ben ik zelf niet zo van de lipgloss. Ja soms vind ik het heerlijk hoor, maar ik kies vaker voor een mattere lippie.
Dus deze Juicy Shaker Matte leek me fijn om een keer te proberen. Ik vind hem er al leuk uitzien en kun je kiezen uit zeven verschillende kleurtjes. Dit lippie kost €25 trouwens.
Rechts hierboven zie je de swatch van de kleur ‘Peachy Nude’. Inderdaad een perzik-achtige kleur. Bij aanbrengen lijkt het nog wat te glanzen maar het droogt binnen twee minuutjes op naar een matte finish. Daarna voel je ook inderdaad niet dat je wat op je lippen hebt aangebracht. Heel fijn. Het blijft ook lang zitten en ik merk niet dat het mijn lippen meer uitdroogt dan normaal. Soms doe ik er toch eventjes een balm overheen voor de zekerheid.

EYELINER

MIJN LANCÔME FACE FAVORITES Genefique Sensitive

En tot slot een heel fijne eyeliner. Namelijk de Artliner Eyeliner ter waarde van gemiddeld €35.
De eyeliner is een vloeibare eyeliner met een heel scherpe punt. De punt dip je in het flesje om het product op het sponsje aan te brengen. De eyeliner wordt omschreven als long-lasting.

MIJN LANCÔME FACE FAVORITES
MIJN LANCÔME FACE FAVORITES

Mijn vriendin vertelde dus dat dit haar favoriete eyeliner is. Dus je snapt, die wilde ik ook!
Ik vind eyeliner aanbrengen nog steeds een moeilijk klusje, ja zelfs ik! Deze eyeliner maakt het niet persé gemakkelijker, ik ga niet liegen. Je moet écht oefenen om een strakke wing te creëren.
Wat ik wél fijn vind, is dat de eyeliner heel gepigmenteerd is waardoor je dus in één keer een perfecte ‘streep’ kunt zetten. Ook is de eyeliner inderdaad long-lasting en loopt ‘ie niet uit.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Lancôme zijn verkrijgbaar bij alle grote parfumeries. Zoals Douglas, Ici Paris XL maar ook bij de Bijenkorf.
Ook online vind je de producten en ze verschillen ook vaak van prijs. Daarom heb ik hieronder de gemiddelde prijs voor je genoemd. Deze kunnen dus afwijken.

Prijzen:
Advanced Genefique Sensitive Serum €84 (20ml)
Teint Idole Ultra Foundation Stick €45 (9ml)
Juicy Shaker Matte Lipgloss €25
Artliner Eyeliner €35

Wat is jouw favoriete Lancôme product?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May