Eindelijk weer een artikel over een parfum! En niet zomaar eentje. Namelijk die van Lancôme, La Vie Est Belle L’Eclat. Een parfum die voor heel veel vrouwen een favorietje is. Ook voor mij.
Voor meer foto’s, informatie én de verkrijgbaarheid lees dan even het artikel!

LA VIE EST BELLE L'ECLAT

LANCÔME: LA VIE EST BELLE L'ECLAT

Het verhaal van de geur La Vie Est Belle is eigenlijk heel erg mooi. Het gaat namelijk over geluk. De naam ‘La Vie est Belle’ betekent natuurlijk ‘Het leven is mooi’ in het Frans.
De geur wordt omschreven als volgt:

[1]. Levens- en geluks filosofie of universele ode aan de schoonheid van het leven.

[2]. Éclat de Parfum met een tintelfris hart van de edelste natuurlijke grondstoffen [Absolu van Oranjebloesem, Absolu van Sambacjasmijn, Essence van Bergamot] verhelderd door een glimlach van zalige vruchten.

[3]. Eerste Zalige Oranjebloesemgeur exclusief voor Lancôme gecreëerd door twee van de grootste Franse parfumeurs.

Oranjebloesem is mijn lievelingsingrediënt omdat zijn facetten onuitputbaar zijn

De Eau de Parfum La vie est belle L’Éclat verrast met zijn frisse, zalige, bloemachtige en hesperidentoetsen. De onweerstaanbaar warme samenstelling versterkt de verschillende facetten van de oranjebloesem, de iconische bloem van zonnige landen die de zinnen delicaat streelt met zijn genereuze en uitzonderlijke frisheid. Oranjebloesem is mijn lievelingsingrediënt omdat zijn facetten onuitputbaar zijn, vertelt Anne Flipo.
Het leek me vanzelfsprekend om de zoektocht naar zijn heldere, frisse, stralende en sensuele facetten die de optimistische vrouwelijkheid van La vie est belle uitdrukken, opnieuw toe te passen op La vie est belle L’Éclat.

De Absolu van de Oranjebloesem LMR is de stralende pijler van de nieuwe geur. Samen met de essence van rozen en jasmijn vormt hij een bedwelmend bloemenboeket dat in de aanzet verhelderd wordt door stralende hesperidentoetsen – een superieure bergamot en zurige mandarijn – en vervolgens ondersteund wordt door een fresia-akkoord met delicate bloembladaccenten.

LANCÔME: LA VIE EST BELLE L'ECLAT

De nieuwe flacon werd gemaakt door de glasexperts van het traditionele Huis Pochet. Net als het oorspronkelijke model is hij het resultaat van een ongelooflijke technische vaardigheid en ontelbare pogingen om de schetsen van de ontwerpster te vertalen in een uitgepuurd en modern volume. Elk van de 221 facetten van de flacon bestaat uit 5 zijden waarvan de hoeken bij het maken van de mallen met de hand bijgewerkt werden zodat elk facet licht en leven krijgt. De glimlach van kristal wordt op die manier een stralende caleidoscoop die elke lichtstraal versterkt en eindeloos verspreidt.

LANCÔME: LA VIE EST BELLE L'ECLAT
LANCÔME: LA VIE EST BELLE L'ECLAT

En nu natuurlijk mijn mening over de parfum. Ik ken de geur La vie est belle en ik vind het een heerlijke geur. Vooral voor in de zomer is de geur heel fijn omdat het een lichte geur is die ook wat zomers ruikt. Ik denk dat dat door de oranjebloesem komt.
De nieuwste geur is verrukkelijk! Ik moet toegeven dat ik al een paar keer heb gespoten voordat ik de foto’s maakte. Normaal gesproken maak ik pas de producten open na het maken van foto’s maar ik kon me niet inhouden!
Ik kies vaak zelf niet voor bloemige geuren maar deze is naar mijn idee niet heel erg bloemig, wat ik prettig vind. Hij ruikt wel wat bloemig, maar ook fris en ik ruik de bergamot (ik HOU van bergamot!).
Ik ben bang dat deze geur heel snel opgaat haha!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De parfum is verkrijgbaar in de bekende parfumeries zoals Douglas en Ici Paris XL. Vanaf midden augustus is de geur al te koop dus hij ligt al in de winkels! Online kan natuurlijk ook geshopt worden.
De geur is in drie verschillende maten te krijgen. Namelijk in een 30ml voor €67, een 50ml voor €96,50 en een 100ml voor €121,50.
Ruiken kan natuurlijk ook altijd in de winkel 🙂

Ken jij de geur La Vie est Belle al?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May