Dacht je dat het festival seizoen al over was? You are WRONG! Want september zit nog bomvol hele fijne festivals. En precies voor deze feestjes heb ik een festival ehbo beauty kit samengesteld zodat je helemaal ready to go bent! Zeker als je een heel weekend weg bent dan heb je toch bepaalde dingen nodig. Deze producten passen allemaal in je handtas!

FESTIVAL EHBO BEAUTY KIT

FESTIVAL EHBO BEAUTY KIT

Als je naar een festival gaat en erna ergens blijft slapen, of als je tot een van de echte diehards behoort en gewoon het hele weekend gaat feesten. In beide gevallen heb je toch een paar spulletjes nodig.
Naast de logische spullen zoals schoon ondergoed, een tandenborstel en tandpasta, wil je er vast ook nog een beetje leuk uitzien. Tenminste, ik wel.
Precies voor deze gelegenheden heb ik daarom een kleine kit samen gesteld waardoor je goed voorbereid bent. Denk aan een crème, haar accessoires, shampoo en pretty nails!

#1 HAAR ACCESSOIRES

FESTIVAL EHBO BEAUTY KIT
FESTIVAL EHBO BEAUTY KIT

Heel belangrijk, je haren! Zeker als je een weekend weg bent dan is het fijn als je iedere dag een andere haarstijl hebt zodat je er niet op alle foto’s hetzelfde uitziet.
Ook als je haar aan het einde van de dag een beetje futloos wordt dan doe je het vast ook in een staart. Deze Cable Elastics van Zenner zijn dan een uitkomst.
Door de vorm krijgt je haar geen rare knik wanneer je een staart of knot hebt ingehad en kun je het haar de volgende dag gewoon weer lekker los dragen.

Door accessoires in je haar te gebruiken heb je meteen een andere look!

Heb je liever je haar los, maar wil je het een beetje opleuken? Dan kun je ook kiezen voor een haarband. De haarband op deze foto is ook van Zenner en kun je op verschillende manieren dragen.
Ik koos ervoor om wat plukjes voor de haarband te laten zitten. Staat lekker zomers en fris!

#2 HAARVERZORGING

FESTIVAL EHBO BEAUTY KIT

Weekendje weg? Vakantie? Of een weekend keihard festivallen? Je haar heeft ook verzorging nodig. Het kan namelijk super slecht weer zijn of je kunt snel last van vet haar hebben.
Het is natuurlijk ook mogelijk dat je bier over je haar hebt gekregen van een stel lompe boeren uit Lutjebroek ofzo. Bedankt hé?!
Dan is het dus handig als je shampoo bij je hebt. En ik kan me voorstellen dat je niet met een hele fles wilt zeulen. Ik koos voor de Organix shampoo & conditioner in een zakje. Die nemen echt 0 ruimte in en zijn HEERLIJK voor je haar. Je ruikt dus ook weer helemaal fris.

#3 LICHAAMSVERZORGING

FESTIVAL EHBO BEAUTY KIT
FESTIVAL EHBO BEAUTY KIT

Regen of zon, het maakt niet uit voor je huid. Een droge huid heb je zo te pakken. Een crème om je benen, armen, handen en óók je gezicht in te smeren is essentieel!
Ook hier geldt weer: less is more. Dus neem geen grote fles lotion mee én je gezichtscrème én je handcrème. Deze Argan Butter van Biotherapy is voldoende. Ook dit is een travel size en voedt intensief de huid.
Voor die ene keer kun je hier ook prima je gezicht mee insmeren hoor! Zorg in ieder geval voor een goed hydraterende crème op een festival!

#4 NAGELS

FESTIVAL EHBO BEAUTY KIT

Als je niet gezegend bent met mooie lange nagels van jezelf of een prachtige acrylnagel hebt dan kun je ervoor kiezen om plaknagels te gebruiken.
Je zou misschien denken dat dat juist lastig is, want als er eentje afvalt dan moet je dus óók je lijm meenemen, en als dat lekt in je tas dan ben je goed de sjaak.
Ik heb de perfecte oplossing gevonden! Deze plaknagels van imPRESS zijn in verschillende kleuren te krijgen én je hebt er geen lijm voor nodig want er zit al lijm op de nagel zelf.
Op het lijmlaagje zit een plastic papiertje die je eraf trekt en vervolgens plak je ze dus op je eigen nagels. Handig! Ze blijven trouwens ongeveer een week zitten en zijn dus niet schadelijk voor je eigen nagels 🙂

FESTIVAL EHBO BEAUTY KIT

Op de foto hierboven draag ik de haarband en de plaknagels! Het vrolijkt instant je look op en zo ben je helemaal festival ready!

Pak jij nog leuke festivalletjes dit jaar? Of heb je ze al gepakt? Zo ja, welke?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May