Ik gebruik mijn beautyblenders al jaren met veel plezier. Alleen het wassen vind ik toch altijd een rotklusje. Daarop heeft Beautyblender wat gevonden. Namelijk een heel makkelijke én snelle manier om je beautyblender te reinigen binnen 1 minuut en zonder de spons te beschadigen. In het artikel vind je meer!

BEAUTY BLENDER KEEP IT CLEAN

HANDIG!! DÉ TOOL OM JE BEAUTYBLENDER TE REINIGEN

De Beauty Blender Keep it Clean is het nieuwste pareltje van Beauty Blender! Voor €19,95 heb je de tool en is gewoon unlimited bruikbaar.
Voorheen gebruikte ik altijd de Brush Egg voor mijn kwasten. Dat is een beetje hetzelfde idee maar totaal niet geschikt voor een spons. Hiervan ging de spons gewoon stuk.
Deze tool is een pad die precies om je handen past en waarmee je jouw sponsjes heel gemakkelijk en binnen 1 minuut schoon kunt krijgen.

HANDIG!! DÉ TOOL OM JE BEAUTYBLENDER TE REINIGEN
HANDIG!! DÉ TOOL OM JE BEAUTYBLENDER TE REINIGEN

De Keep it Clean wordt geleverd met een travel size van de solid cleanser van het merk (ruikt superlekker trouwens). Maar je kunt hem ook gebruiken in combinatie met een liquid soap of je eigen favoriete reinigingszeep. Let wel op dat je een speciale brush cleansing gebruikt want je blenders zijn niet bestand tegen agressieve ingrediënten.
Anyways, ik heb de pad proberen te gebruiken om mijn hand maar ik vond het toch makkelijker om de pad gewoon neer te leggen op het aanrecht.
Doordat het van siliconen is gemaakt verschuift de pad dus ook niet tijdens het schoonmaken.

HANDIG!! DÉ TOOL OM JE BEAUTYBLENDER TE REINIGEN

Eerst maak ik mijn beauty blender nat en breng de solidariteit soap aan op de spons. Mocht je nu een liquid soap hebben dan kun je die rechtstreeks op de pad aanbrengen hoor.
Vervolgens ga ik zonder teveel druk te gebruiken met de beauty blender over de pad heen. En ja, hij wordt meteen schoon! Heerlijk! Het werkt dus echt en gaat me een hoop tijd schelen.
Wel was ik bang om de spons te beschadigen met al die nopjes. Er zitten namelijk wat grotere noppen op en hele kleintjes en daar ga je overheen met je spons. Maar dat ging helemaal goed! Zelfs op de hardnekkige plekjes waar ik wat meer druk moest geven is er niets stuk gegaan!

HANDIG!! DÉ TOOL OM JE BEAUTYBLENDER TE REINIGEN
HANDIG!! DÉ TOOL OM JE BEAUTYBLENDER TE REINIGEN

En toen dacht ik ‘F*ck de brush egg’ Ik ga dit ook met mijn kwasten proberen. En ja hoor, omdat deze pad veel groter is en veel meer puntjes bevat zijn de kwasten ook sneller schoon met de pad.
I LOVE IT. Ik ben normaal ongeveer 15 minuten bezig met mijn kwasten en sponzen (ja ik heb er heel veel) maar ik deed er nu nog geen 10 minuten over. Het is eigenlijk gewoon een tool om het schoonmaken makkelijker en sneller te maken.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Beauty Blender Keep it Clean is vanaf nu al verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten. Zo kun je hem bij Boozyshop kopen en bij de Douglas. Normaal gesproken verkoopt Ici Paris XL ook het merk maar heb deze tool nog niet gespot daar.
Het pakketje kost €19,95 en daarin vind je dus deze pad, een travel size solid cleanser en een mini zakje met de liquid cleanser zodat je kunt kijken welke jij het fijnst vindt. Persoonlijk ga ik altijd voor de liquid cleanser, hoewel deze ook wel weer sneller opgaat.

Hoe maak jij je sponzen en kwasten nu schoon?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May