We kennen het budget merk Catrice allemaal toch? Al een hele tijd te koop bij Kruidvat en ze hebben echt hele fijne producten. Niet alles vind ik zo geweldig maar er zitten echt een paar diamantjes tussen. Ik ben sowieso gek van de nagellak van het merk. In dit artikel laat ik je een aantal nieuwe Catrice goodies zien en vertel ik je wat ik ervan vind.

CATRICE GOODIES

EYELINER

NIEUWE CATRICE GOODIES

De Glam & Doll Eyeliner van Catrice is de nieuwste eyeliner uit de lijn Glam & Doll (die ook fantastische mascara heeft trouwens. Check hier). Hij is te koop voor de kleine prijs van €2,99.
Deze eyeliner heeft een aparte vorm, namelijk van dik naar dun. Dit zorgt ervoor dat je hier verschillende vormen mee kunt maken. Je kunt dus een wat dikkere lijn aanbrengen als je de eyeliner schuin houdt en een flinterdunne lijn als je de eyeliner recht op het ooglid aanbrengt.

NIEUWE CATRICE GOODIES

De kleur van de eyeliner is 010 superblack. Beter, want mijn eyeliner kan niet zwart genoeg. Ik vind het altijd jammer als een eyeliner niet veel pigment heeft. Het eerste wat ik dan doe is hem in de prullenbak gooien.
Deze eyeliner heeft absoluut in 1 beweging een volledig zwarte dekking. Fijn!
Ook vind ik de eyeliner makkelijk aanbrengen. Ik ben sowieso al pennetjes gewend om mijn eyeliner mee te doen. Dit is denk ik ook de makkelijkste manier om een wing aan te brengen als je geen pro bent.

BRIGHTENING CONCEALER

NIEUWE CATRICE GOODIES

Door naar de Re-Touch Brightening Concealer in de kleur 010 Lavender die te koop is voor €4,59.  De kleur is lichtpaars/roze en heeft als bedoeling om een doffe en grauwe huid weer helder te maken. Verder neutraliseert het een gele kleur.
Deze concealer is vooral mooi op een huid met warme ondertonen en kun je bijvoorbeeld gebruiken onder de ogen om een vermoeide blik weer wat meer fris te laten ogen.

NIEUWE CATRICE GOODIES
NIEUWE CATRICE GOODIES

Het pigment en de dekking van deze concealer zijn prima! Zeker goede kwaliteit in verhouding met de prijs. Ook het blenden gaat keurig en is niet vlekkerig!
Het neutraliseert bij mij inderdaad de doffere huid en mijn blik is wat frisser na het aanbrengen van de concealer. Wel gebruik ik daaroverheen nog een translucent powder om het geheel af te werken. Want de concealer glanst wel een beetje.

BROW PALETTE

NIEUWE CATRICE GOODIES

Dit Matt & Glow palette in de kleur 010 Now Flash Lights is verkrijgbaar in 2 kleuren. En te koop voor €3,99. Dit is de lichtere kleur.
Het palette bestaat uit drie verschillende aspecten. Twee poeders en een sculpting wax. Bij het palette zit ook een klein wenkbrauw kwastje en borsteltje.

NIEUWE CATRICE GOODIES
NIEUWE CATRICE GOODIES

To be honest, ik ben er niet weg van. Misschien ook wel omdat ik gewend ben mijn brows met een browdip te doen en die zijn veel meer gepigmenteerd waardoor je brows veel strakker kunnen worden gemaakt.
Dit palette is wel ideaal voor de dames die van een meer natuurlijke look houden. Daarnaast ben ik ook niet zo van de wax voor wenkbrauwen. Het glanst een beetje teveel naar mijn mening. Ik ben echt van de matte brows.
Dit palette is voor mij dus niks. Maar mocht je het toch willen proberen, voor de prijs hoef je het niet te laten.

LIQUID EYESHADOW

NIEUWE CATRICE GOODIES

En tot slot hebben we nog een liquid oogschaduw. Namelijk de Catrice Liquid Metal Longlasting Cream in de kleur 050 Smart Mauve Oogschaduw. Te koop voor €3,99.
Het is een liquid oogschaduw met een metallic finish en droogt mat op. De eyeshadow zit in een soort lipgloss verpakking met een sponsje om de eyeshadow mee aan te brengen.

NIEUWE CATRICE GOODIES

Ook hier geldt voor mij dat ik niet gek ben van liquid eyeshadows. Je kunt er namelijk niet zoveel mee. Met poeders kun je veel meer blenden, experimenteren en kunstwerkjes maken.
Toch is deze oogschaduw wel handig als je haast hebt. Het is namelijk heel makkelijk aan te brengen en de kleur is echt goed gepigmenteerd zoals je op de swatch kunt zien. Ook de metallic finish is goed te zien.
Wel zou ik deze oogschaduw goed kunnen gebruiken op mijn ooglid als ik de ’transitie kleur’ al heb aangebracht. Hij springt er in ieder geval wel lekker uit.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Catrice zijn alleen verkrijgbaar bij Kruidvat. Niet in alle winkels overigens, wel in de grotere locaties. Mocht er nu bij jou geen Kruidvat zijn of verkopen ze daar het merk niet? Dan kun je het altijd nog online aanschaffen via Kruidvat.nl!
De producten zijn vrijwel nooit duurder dan €10 en over het algemeen van goede kwaliteit. Ik vind persoonlijk de oogschaduws iets minder gepigmenteerd maar dat is prima voor een dagelijkse look.

Wat is jouw favoriete Catrice product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May