Word je ook moe van het tekenen van je wenkbrauwen? Iedere dag? Misschien is de Tattoo Brow Gel van Maybelline dan een optie voor je.
Ik was ontzettend sceptisch toen ik het pakketje ontving en heb het natuurlijk uitgeprobeerd. Werkt het? Of kan het de prullenbak in? 

TATTOO BROW GEL

TATTOO BROW VAN MAYBELLINE

De Tattoo Brow Gel van Maybelline is iets waar ik nog niet eerder van had gehoord. Ja Wunderbrow heeft een soort zelfde idee maar is toch weer helemaal anders.
Deze Tattoo Brow Gel is te koop voor rond de €16 in de drogisterijen en is een semi-permanente brow make-up. Het is dus géén verf, hoewel het je wenkbrauw haartjes ook wel kleurt belooft het product ook de huid mee te pakken. Denk aan een soort Henna. Wat ze ook bij de Brow salons gebruiken.

TATTOO BROW VAN MAYBELLINE
TATTOO BROW VAN MAYBELLINE

In het doosje vind je 1 product. Een soort mascara verpakking maar in plaats van een borsteltje vind je een kwastje. Ik was sceptisch, heel erg. Want het is de bedoeling dat je het goedje op de wenkbrauw aanbrengt in de vorm die jij wilt en het vervolgens 2 uur laat zitten. Hierna trek je de gel er in één keer af. Ik was als de dood dat ik mijn wenkbrauw haren eruit zou trekken dus ik heb mezelf echt opgeofferd voor jullie hoor! Haha.
Ik probeerde het eerst op mijn pols. Ik heb het niet 2 uur laten zitten maar 5 minuutjes en dit was het resultaat.

TATTOO BROW VAN MAYBELLINE
TATTOO BROW VAN MAYBELLINE

Impressive moet ik zeggen. Nu wordt het dus tijd om het in het echie te proberen.
Het aanbrengen ging makkelijker dan ik dacht, je moet er wel eventjes de tijd voor nemen en ook wattenstaafjes klaar hebben liggen. Je kunt dan, als je per ongeluk uit bent geschoten, het bijwerken.
Het kwastje is redelijk dik maar ik kon er wel prima mee omgaan. Als je dunnere wenkbrauwen hebt wordt het lastiger misschien en kun je beter een wenkbrauw kwastje gebruiken.
Dit ga ik de volgende keer ook doen bij het staartje van de wenkbrauw, daar is dit kwastje wel te dik voor.
Vervolgens ben ik gewoon op de bank gaan zitten met een filmpje aan. Ik zou er niet mee naar buiten gaan want je brows zijn wel erg heftig met de gel erop hoor!

BEFORE

TATTOO BROW VAN MAYBELLINE

TIJDENS

TATTOO BROW VAN MAYBELLINE

Het verwijderen was nogal spannend… Ik was dus bang dat ik haartjes mee zou nemen maar dat was helemaal niet het geval! Je kunt de gel een beetje vergelijken met een peel-off maskertje. Het deed ook totaal geen pijn en was heel gemakkelijk van de wenkbrauw af te halen.

PEEL-OFF

TATTOO BROW VAN MAYBELLINE

AFTER

TATTOO BROW VAN MAYBELLINE

Oké, ik was echt SUPER enthousiast, en nog steeds!! Het resultaat is heel erg mooi en het bleef inderdaad een aantal dagen zitten. De dag erna ben ik gaan zwemmen in het zwembad (met chloor) en is de brow wel iets vervaagt, maar toch had ik niet mijn kale billen wenkbrauw!
Really, het doet écht wat het zegt en ik ga dit product zeker vaker gebruiken. Zeker handig in de zomer als je een wat natuurlijker lookje wilt.

DE GEPEELDE BROW GEL

TATTOO BROW VAN MAYBELLINE

METEEN SHOPPEN

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Tattoo Brow Gel is verkrijgbaar in vier verschillende tinten. Uiteraard van  licht naar donker en van een wat warme kleur naar een koelere kleur.
Het is verkrijgbaar bij iedere drogisterij die het  merk verkoopt. Sowieso bij Kruidvat, en ook online via de webshop!
Voor gemiddeld €16 heb je een setje waar je ongeveer 2 maanden (gok ik) mee doet bij intensief gebruik!

Wat voor wenkbrauw product gebruik jij?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May