Weer een video op deze Make-up Monday! In de video ga ik een look maken met de nieuwe collectie van Catrice. De lentecollectie heeft namelijk een paar pareltjes van producten.
Naast de video laat ik in dit artikel ook kort alle producten even aan je zien. Enjoy! 

NIEUWE COLLECTIE CATRICE

Catrice Collectie 2017

Nieuwe Catrice Collectie!

Yay! De nieuwe collecties stromen langzaam binnen. Het is buiten nog freezing cold maar iedereen is alweer bezig met de voorjaarscollecties.
Ik kreeg afgelopen week de collectie van Catrice binnen en ja, ik kreeg meteen zin in de zomer. Veel metallic kleurtjes, bronzy producten en dé ombre lips.
Ik heb de producten in een video gereviewd en die kun je hieronder vinden. Abonneer je meteen even op mijn youtube kanaal: Abonneer je op May Cate. En mis geen enkele video.

Onder de video vind je de producten met kort wat informatie. Enjoy!

VIDEO

EYESHADOW PALETTE: PRECIOUS COPPER

Catrice Collectie 2017

Het ‘The Precious Copper Collection 010 Metallux Oogschaduwpalet’ is een oogschaduw palette met koperkleurtjes zoals de naam al zegt.
Het palette heeft 9 kleurtjes en heeft een matte contouring kleur en de rest bevat shimmertjes. Het palette kost €4,99

OMBRE LIPS

Catrice Collectie 2017

Het ‘Ombré Two Tone 050 Please Tell Rosy’ is een lipstick met een ombre effect. Doordat het puntje een donkerdere kleur heeft kun je in 1 keer een ombre effect creëren. Want ja, het is best lastig om dit met de hand te doen dus deze lipstick vind ik fijhijn!! Hij kost ook maar €4,99 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Oh, en het bevat argan olie. Voor de verzorging van je lippen. Lekker.

ROCK COUTURE MASCARA

Catrice Collectie 2017

Is het geen pláátje. Een mascara a la fashion zeg maar. De Rock Couture Extreme Volume 24H mascara heeft door het uiterlijk al een hoog hebben-gehalte.
24 uur hoeft ‘ie van mij niet te blijven zitten hoor. Ik verwijder mijn mascara ’s avonds wel. Maar hij blijft inderdaad prima zitten. Voor €3,99 heb je hem al.

GLAM & DOLL MASCARA

Catrice Collectie 2017

De famous Glam & Doll mascara. Eentje die de wimpers popperig doet laten ogen. Niet helemaal mijn ding maar goed, ik geef het een kans. En het beviel me toch wel goed. Geen spinne-poten effect hoor! Thank god.
Op zich ben ik ook gewoon heel tevreden over de mascara. Voor €3,99 is ‘ie van jou.

BLUSH

Catrice Collectie 2017

Weer een klein prijsje. Namelijk voor maar €3,99 ligt hij in de winkel. Ik hou van Catrice haha. Deze blush is de ‘Light and Shadow 030 Rose Propose Contouring Blush’ en bevat kleine glansdeeltjes.
Ik vind het echt een heel mooi effect hebben. Denk een zeer subtiele highlight met kleur. Joe, deze gaat in de zomer vaker op mijn gezicht komen.

STROBING PEN

Catrice Collectie 2017

In de video gebruik ik de ‘Liquid Luminizer 020 Ready For Champagne! Strobing Pen’ als highlighter en ik vind hem prachtig. Zeker in de zomer, denk bronzy skin en een mooie gouden glow. Ik had van dit product niet veel verwacht maar verraste me toch positief. Kost €3,99.

BROW PENCIL

Catrice Collectie 2017

Een fijn wenkbrauw potlood met puntenslijper die eigenlijk niet nodig is omdat het potloodje toch al mega dun is. Erg fijn. Helaas breekt het puntje daarom dus wel snel (of ken ik mijn eigen kracht niet). Ook is mijn verpakking een beetje gammel. Anyway, product zelf vind ik wél erg fijn. Geen idee hoeveel deze kost want ik kon hem niet op de website vinden.

LIP CUSHION

Catrice Collectie 2017

De cushion producten zijn hot! Ik zie ze echt overal voorbij komen haha. Dit is de ‘ Lip Cushion 010 Rather Be At Coachella Lipgloss’ en is ook écht een diehard gloss. Want hij glanst onwijs. Heel mooi voor in de zomer. Zeker in dit kleurtje. Nu, met deze wind en kou vind ik een lipgloss niets…
Maar wil je vast inkopen doen? Voor €4,99 kun je deze aanschaffen.

LIP MATTIFIER

Catrice Collectie 2017

Iets waar ik onwijs naar uitkeek en heel graag wilde proberen. Wat ik ervan vond en of het werkte? Dat zie je in de video 😉
De lip mattifier is te koop voor €4,59

Wat vind je van de nieuwe collectie? En lijkt jou het fijnste product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May