Het is vandaag Valentijnsdag! Jippie! Of niet. Ligt er maar net aan wat je van deze dag vindt 😉 Ik koos ervoor om twee hele fijne producten van Scrub & Rub te reviewen op deze dag. Die helemaal horen op Valentijnsdag, want jezelf verwennen hoort er natuurlijk ook bij.
Benieuwd naar de showerfoam en de scrub? Lees dan het artikel even! 

SCRUB & RUB

Het merk Scrub & Rub is een Nederlands merk en wordt exclusief verkocht in bepaalde winkels en webshops. Je kunt op de website van Scrub & Rub kijken welke winkels dit zijn.
Zelf was ik nog niet bekend met het merk maar toen ik de producten zag werd ik wel een beetje verliefd. De producten ogen luxe en maakt dat je zin hebt om onder de douche te gaan staan.
Dus, ja! Ik wilde ze heel graag uitproberen.
Het merk heeft vier verschillende geurlijnen: Secret, Magical, Bliss en Mystery. En de producten zijn onder andere een scrub, showerfoam, bodybutter, een fragrance mist en een body mist.
In dit artikel laat ik de showerfoam en de bodyscrub zien uit de lijn Secret. Deze sprak mij namelijk het meest aan.

SECRET LIJN

SCRUB & RUB ON VALENTINES DAY

De Secret lijn heeft een mooie luxe uitstraling. Namelijk zwart met rosé gouden details (my fave). Ook de geur omschrijving sprak mij aan. Op de website van Scrub & Rub staat het volgende over deze lijn:

Scrub & Rub ‘Secret’ is het schoonheidswonder voor de huid. De producten zijn verrijkt met de wonderlijke en heerlijke geurende Monoï olie die de huid laat stralen en zijdezacht maakt.

Monoï betekent heilige olie en wordt al meer dan 2000 jaar volgens traditie geproduceerd in Tahiti. De Monoï olie behoort tot ‘het schoonheidsgeheim‘ van deze eilanden. De olie wordt verkregen door de bloemblaadjes van de ongeopende Tiaré bloemen met de hand te plukken en vervolgens in ongeraffineerde kokosolie te laten weken.

De hydraterende olie heeft extreem verzorgende eigenschappen en voedt de huid intensief. Tevens zorgt de olie voor het herstel en bescherming van de huid.

• Heerlijke zoete geur
• Extreem verzorgende eigenschappen
• Beschermt tegen uitdroging
• Voedt de huid intensief en herstelt deze – Scrubandrub.com

SHOWERFOAM

SCRUB & RUB ON VALENTINES DAY

We beginnen met de Showerfoam waar je €8,50 voor betaald. Mooi prijsje. De fles bevat 200ml en is zoals het zegt een foam.
Wanneer je het uit de fles ‘sprayt’ dan is het in de eerste plaats een gel die veranderd in een foam. En ik kan niets anders zeggen dan dat ik écht mega verrast was van de geur.

Ik had een geurorgasme…

Ja hij rook lekker toen ik hem op mijn hand uitprobeerde, maar onder de douche kwam de geur helemaal vrij en ik had bijna een geurorgasme. Zo intens en zo zacht de geur. Ik ben heel blij dat ik voor de ‘Secret’ lijn heb gekozen.
Naast de geur merkte ik ook dat ik maar heel weinig nodig had voor het hele lichaam. Een hoeveelheid iets groter dan een knikker. Wat een groot voordeel is, want op deze manier doe je redelijk lang met een fles.
De schuim voelt ook lekker zacht aan op de huid en droogt mijn huid niet uit (waar ik nu met dit weer wel last van heb).

SCRUB & RUB ON VALENTINES DAY
SCRUB & RUB ON VALENTINES DAY

BODYSCRUB

SCRUB & RUB ON VALENTINES DAY

Door naar de bodyscrub. Iets wat we allemaal wel kunnen en ook horen te gebruiken. Want een scrub maakt je huid zacht en verwijdert alle dode huidcellen en afvalstoffen.
De Bodyscrub van Rub & Scrub kost €16,50 en bevat 350ml. Een grote pot dus, fijn ook want ik klauw altijd een heleboel uit scrub potten. Ik hou wel van lekker veel.

De scrub bestaat uit 100% zeezout

De scrub bestaat uit mineralen en 100% zeezout. Verder is de scrub vermengd met natuurlijke olie en is rijk aan Vitamine A en E. Er wordt trouwens geadviseerd dat je maar een klein beetje nodig hebt. Ik gebruik wel veel, vind ik gewoon lekker. Maar in principe is het dus niet nodig.
De scrub heeft dezelfde geur als de showerfoam alleen dan iets minder intens en sterk. Persoonlijk vind ik scrubs van zeezout de fijnste scrubs. Deze werken voor mij het beste en halen echt de dode huidcellen en velletjes weg. Dus bye bye witte schilfer benen.
Ik voel de olie er ook bij, dit maakt mijn huid weer lekker zacht en zorgt ervoor dat ik geen prikkelende benen heb na gebruik. Ik scheer het liefst na een scrub beurt, op deze manier heb je écht mega zachte benen trouwens!
Let wel op, gebruik geen zeezout in het gebied van de tepel. Ik heb die fout eens gemaakt. Niet aan te raden…

SCRUB & RUB ON VALENTINES DAY
SCRUB & RUB ON VALENTINES DAY

WAT VIND IK VAN SCRUB & RUB?

De shower foam is echt goddelijk. Please believe it! Na gebruik rook ik de geur zelfs nog uren later op mijn lichaam. En dat gebeurt me niet vaak, vaak vervliegt de geur na het douchen redelijk snel.
De scrub vind ik ook heel fijn. Zeezout is altijd goed en door de toevoeging van de olie voelt het toch lekker zacht aan.

Het merk was voor mij nog niet bekend maar ik ga het zeker vaker aanschaffen. Als je van lekkere douchegeuren houdt is dit zeker een aanrader. Ook als cadeautje trouwens!

Kende jij dit merk al?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May