Vorige week zag je de nieuwste palettes en poeders van NYX Professional Make-up! En ik had beloofd om de rest ook nog te laten zien. In dit artikel vind je de Liquid Suède Metallic lippies en ook de Cliquey Matte lippies. Ook helemaal nieuw en vanaf september verkrijgbaar. Dus sit back, enjoy en oh ja, ik heb ook nog swatches gemaakt.

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

NIEUWSTE NYX PALETTES!

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb al een heleboel make-uppies hiervan.
De nieuwe collectie make-up is weer eens heerlijk. Ik kreeg ze allemaal om uit te proberen maar wil ze niet in één artikel plaatsen. Waarom niet? Het artikel wordt dan te lang (boring) of ik moet heel veel informatie skippen om het artikel een beetje korter te houden. En dat vind ik zonde. Vandaag ga ik jullie dus de nieuwste lippies laten zien! Ben je benieuwd naar de poeders? Kijk dan even hier. De eyeliners komen van de week voorbij!

LIQUID SUÈDE METALLIC MATTE LIPSTICKS

NYX COSMETICS NIEUWE MATTE & METALLIC LIPPIES

METALLIC LIPPIES

Als je een beetje into make-up bent, en het merk NYX kent, dan ken je zeker de Liquid Suède Cream. Een van de meest populaire liquid lipsticks van het merk.
Blijkbaar hebben veel mensen gevraagd om deze lipsticks met metallic finishes, and you ask, they delivered. De nieuwste Liquid Suède Metallic Matte Lipsticks zijn er! Zeer gepigmenteerd, met een metallic matte finish.
De lipstick is in 12 kleuren verkrijgbaar. Van nude tot zwart. In deze review vind je zes kleuren terug.

NYX COSMETICS NIEUWE MATTE & METALLIC LIPPIES
NYX COSMETICS NIEUWE MATTE & METALLIC LIPPIES

Allright, ik heb ze natuurlijk geprobeerd! En ik ben FAN! Echt.
Deze lippies zijn inderdaad heel gepigmenteerd en je hoeft maar één keer over de lip te gaan om het resultaat te bereiken dat je hieronder ziet.
De metallic finish is prachtig! Je ziet de glans van het metallic maar is inderdaad mat. De lipstick droogt snel op maar heeft niet een heel long lasting effect.
In principe blijft het best lang zitten maar moet ik na een aantal uurtjes toch de binnenkant van mijn lippen bijwerken om geen rouwrandjes om mijn lippen te hebben 😉
Mijn favoriet is Biker Babe!!

MAUVE MIST

BELLA

BIKER BABE

BUZZKILL

NEW ERA

NEAT NUDE

SUPER CLIQUEY MATTE LIQUID LIPSTICK

NYX COSMETICS NIEUWE MATTE & METALLIC LIPPIES

En door naar de matte liquid lipsticks. Deze zijn ook hageltje nieuw en ik vind ze top! Ik hou van matte lipsticks alleen vind ik het vervelend als mijn lippen uitdrogen en je velletjes begint te zien.
Ik was dus benieuwd hoe dat met deze matte lipstick zou gaan. De naam Super Cliquey Matte Liquid Lipstick zegt al een beetje dat het gaat om een ‘klik’ pennetje. Ken je de vulpotloden nog van vroeger? Nou zoiets dus. Door achterop de pen op het knopje te drukken komt de lipstick omhoog.
De formule is een boter-smooth achtige formule die makkelijk op de lippen wordt aangebracht en volledige dekking geeft. Ook deze lippies hebben maar liefst 12 verschillende kleuren.

NYX COSMETICS NIEUWE MATTE & METALLIC LIPPIES
NYX COSMETICS NIEUWE MATTE & METALLIC LIPPIES

First of all. Ook deze lippies vind ik heel fijn. Het aanbrengen vind ik wat minder fijn omdat het toch een heel zachte formule is waardoor het wat te dik aangebracht wordt vind ik. Ik dep het na het aanbrengen even mooi egaal met mijn vinger.
De lipstick is naar mijn mening niet echt een liquid lipstick. Het oogt meer als een lipstick en zo voelt het ook. Hierdoor worden mijn lippen ook niet droog na aanbrengen en ziet het er heel natuurlijk mat uit. Dit is meer een matte lipstick die er wat meer ‘natuurlijk’ uitziet. Zelfs als je de paarse kleur gebruikt. I like it! Oh, en mijn favoriete kleur is de Peachy Keen!

ON THE DL

PEACHY KEEN

OBVS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Deze nieuwste lippies zijn vanaf september te koop bij alle NYX stores en uiteraard ook online bij Douglas.

Waarvoor ga jij? De Metallic Matte of de Cliquey Matte?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May