Wisten jullie al dat NYX Cosmetics een nieuwe naam heeft? Ze heten nu namelijk NYX Professional Make-up. En daarbij horen natuurlijk ook een heleboel nieuwe goodies. Vandaag behandel ik de NYX palettes. Want om alles in 1 review te proppen vind ik een beetje zonde. De rest komt dus later, maar nu de poeders!

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

NIEUWSTE NYX PALETTES!

Ja, wie kent het niet. NYX Cosmetics / NYX professional make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb al een heleboel make-uppies hiervan.
De nieuwe collectie make-up is weer eens heerlijk. Ik kreeg ze allemaal om uit te proberen maar wil ze niet in één artikel plaatsen. Waarom niet? Het artikel wordt dan te lang (boring) of ik moet heel veel informatie skippen om het artikel een beetje korter te houden. En dat vind ik zonde. Vandaag ga ik jullie dus de palettes laten zien en aankomende week komen ook de eyeliners en de lippies aan bod!

3 STEPS TO SCULPT

NIEUWSTE NYX PALETTES!

Het is tijd voor de ultimate musthave van iedere beauty liefhebber. Namelijk de 3 Steps to Sculpt die binnenkort verkrijgbaar is in Nederland. In Amerika zijn ze te koop voor $12 dus zal het in Nederland ook rond die prijs komen te liggen.
Dit palette is in 4 verschillende variaties te krijgen. Namelijk in Fair, Light, Medium en Deep. In deze review vind je de Fair en de Light. Voor mij is de light variant perfect en zou ik de medium denk ik ook nog goed kunnen gebruiken. Het palette bevat een contour, een highlighter en een illuminator. Dus ja, alles in één. De poeders zijn lekker creamy en beloven goed te blenden.

NIEUWSTE NYX PALETTES!

Links zie je de light variant en rechts de fair. Eigenlijk had ik ze andersom moeten fotograferen, I know.

Fair: Is een palette voor de lichte huid. De contour poeder is koel en de highlighting poeder heeft een roze kleur. De illuminating powder heeft een mooie goudbronzen kleur met reflecties die in de zon lekker knallen. Voor mensen met een koele ondertoon is dit palette perfect.
Light: Deze variant is geschikt voor mensen met een lichte/medium huidkleur. De contour poeder is warmer dan de fair variant en de highlighting poeder is gelig. Perfect dus voor mensen met een warme ondertoon. De illuminating powder is bijna dezelfde goudbronzen kleur als de light variant alleen is iets intenser en dieper van kleur.

01 FAIR

NIEUWSTE NYX PALETTES!

02 LIGHT

NIEUWSTE NYX PALETTES!

De poeders zijn inderdaad enorm fijn en blenden goed op de huid. Yay! Geen strikes op de huid. De illuminator heeft een warme gloed waardoor ik hem perfect vind op de zongebruinde huid maar in de winter kan deze kleur je teint ook net iets warmer maken. Bye bleekscheet.
Fijn palette! En ook fijn dat alles in één zit. Makkelijk mee te nemen dus ook. Looks ga je zeker terug zien op mijn May Cate. Volgen dus!

AWAY WE GLOW

NIEUWSTE NYX PALETTES!

Next! De Away we Glow – Illuminating Powder is in maar liefst zes kleuren verkrijgbaar en zal rond de €10 gaan kosten. I like the name in the first place. Dit multifunctionele palette heeft een speciale formule die de huid een frisse glow geeft.
De poeder heeft vier verschillende kleurencombinaties die heel goed samenblenden en gebruikt kunnen worden als een bronzer, een blush of een all-over-the-face powder voor een sunkissed effect.
De variant in dit artikel is de 02 Shimmer Thrill.

NIEUWSTE NYX PALETTES!

Zoals je kunt zien is de swatch heel subtiel. Deze kleur is geschikt voor de lichte huid en kan ook nog voor de medium gekleurde huid worden gebruikt.
De kleuren in dit palette variëren van peachy tot bronzy en donker roze. Ik gebruik deze zelf het liefst als een blush waar inderdaad een mooie subtiele glow vanaf komt. Als ik wat bruiner ben van de zon kan ik hem ook voor all over my face gebruiken. Voor knallende looks geef ik dit palette een 1 maar voor de daily look is dit product perfect.

CONTOUR INTUITIVE

NIEUWSTE NYX PALETTES!

Door naar het pareltje. Tenminste voor mij. Want ik vind dit het mooiste palette uit de collectie. Het is de Contour Intuitive palette en is ook weer verkrijgbaar in vijf verschillende variaties. Het palette zal rond de €20 kosten en is ook een soort alles-in-één palette.
Het palette bevat een bronzing poeder, oogschaduw, blush en een highlighter. Alle kleuren in hetzelfde palette zijn op elkaar afgestemd dus je kunt er lekker mee mixen en matchen.
De variant in dit artikel is de Warm Zone.

NIEUWSTE NYX PALETTES!
NIEUWSTE NYX PALETTES!

Het nadeel van veel tattoos hebben is dat swatches van palettes wat moeilijker worden haha. Ik denk dat ik het de volgende keer maar op mijn been ga doen.
Anyways, hierboven zie je dus de swatches van alle poeders. De blush is een beetje een peachy kleur wat mijn favoriet is voor blush kleurtjes en de oogschaduws hebben warme kleuren. Je vindt er echt alles wat je nodig hebt want er zitten transitiekleurtjes bij, shimmers die knallen en matte kleurtjes van licht naar donker. LOVE it. De twee highlighters zijn ook verschillend. Zo is er een koelere roze kleur en een warmere bronzy kleur.
En natuurlijk geldt voor dit palette ook: de looks ga je zeker terug zien op mijnMay Cate!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Dus nu heb ik de palettes behandeld en van de week komen de lippies (you are gonna love it) en de eyeliners ook nog aan bod.
De nieuwe goodies zullen verkrijgbaar zijn vanaf de eerste week van september in de NYX Professional make-up stores maar natuurlijk ook online bij Douglas!

Happy shopping!!

Welk palette wil jij graag hebben?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May