Laatst was ik bij het evenement van Lancôme en dat was héérlijk. Fijne make-up en mooie skincare producten. Ik mocht mijn eigen goodiebag samenstellen en heb daarom gekozen voor mijn favoriete Lancôme producten. Kijk je mee welke dat zijn?

LANCÔME

Ik denk dat bijna iedereen het merk Lancôme wel kent. De parfums, de make-up en natuurlijk de huidverzorging. Een heerlijk merk met heel fijne producten.
Lancôme is een Frans luxe cosmetica merk en is te koop in de mooiere parfumerieën van ons land. Bij de drogisterij vind je dit merk namelijk niet erg snel.
Het meest populaire product van het merk is de mascara Hypnôse die we volgens mij ook allemaal wel kennen toch? Ook het parfum La Vie Est Belle is er eentje uit de boeken. Maar het merk heeft nog een heleboel andere supermooie make-up en die laat ik vandaag zien in dit artikel.

FAVO MAKE-UPPIES

MIJN FAVORIETE LANCÔME MAKE-UPPIES

Afgelopen maand was ik dus aanwezig bij het Lancôme evenement. En het was niet zomaar een bijeenkomst, nee het was echt een feestje. Met dj, snoep, een Photo Booth, cocktails en heel veel make-up en skincare. Count me in!
Een mega toffe actie was dat iedereen bij binnenkomst een leeg make-up tasje kreeg en deze in de loop van de avond kon vullen. Er liepen namelijk ieder halfuur 2 jongens met een mand vol make-up langs waaruit je wat kon kiezen.
Hierdoor kon je dus echt jouw eigen producten kiezen en kreeg je bijvoorbeeld geen kleurtjes die je toch nooit draagt.  De volgende producten heb ik uitgekozen en daar vertel ik kort iets over! Enjoy.

HIGHLIGHTERS

MIJN FAVORIETE LANCÔME MAKE-UPPIES

Deze Click & Glow Highlighter zijn vloeibare highlighters waar je een glow van krijgt waar je u tegen zegt. Geen glitters of overdreven shimmers maar een heel mooie stijlvolle glow in een goud-achtige kleur.
Met het geïntegreerde sponsje breng je het makkelijk aan op bijvoorbeeld de jukbeenderen. Door simpelweg te klikken op de achterkant komt de vloeibare liquid uit het sponsje.
De stick is in vier verschillende tinten te koop en op de bovenstaande foto zie je de Lumières de Bronze en de Lumière D’or. Dit zijn de gelere tinten. Ook zijn er nog twee roze tinten. De Click & Glow stick is te koop voor ongeveer €20.

EYESHADOW / EYELINER STICK

MIJN FAVORIETE LANCÔME MAKE-UPPIES

De Ombre Hypnôse Stylo Oogschaduw is een oogschaduw stick maar je kunt hem ook prima gebruiken als eyeliner omdat de punt scherp is. Voor een intense look kun je het hele ooglid ermee bedekken maar voor een subtiele sexy look trek je een lijn langs de wimperrand met de pen.
De oogschaduw is in maar liefst 16 kleuren verkrijgbaar, op de bovenstaande foto zie je de kleuren Rubis & Quarts Rose. De stick koop je voor gemiddeld €25 per stuk.

LIP PLUMPER

MIJN FAVORIETE LANCÔME MAKE-UPPIES

Wil je graag wat vollere lippen? Dan gebruik je de Rosy Plump Lipgloss. Het is een transparante lipgloss met een shiny finish en heeft een vanille-mintsmaak. Door de mint tintelen de lippen wat na het aanbrengen en dit zorgt ervoor dat de lippen voller worden én ogen. Door de gloss worden ze optisch nóg groter. De gloss is te koop voor gemiddeld €30!

LIP BALSEM

MIJN FAVORIETE LANCÔME MAKE-UPPIES

Dit product is echt superleuk! De La Base Rôsy Lippenverzorging is dus een 2-in-1 product. Het is ten eerste een kalmerende en hydraterende lippenbalsem dat na het aanbrengen lichtroze wordt. Een lippenbalsem met een kleurtje dus die je echt nodig hebt tijdens de herfst en de winter. Hij ruikt trouwens ook nog een superlekker. Voor gemiddeld €30 scoor je deze lippenbalsem al.

NAGELLAKJES

MIJN FAVORIETE LANCÔME MAKE-UPPIES

Tot slot de lakjes. De La Vernis Nagellak is te koop voor gemiddeld €20 per stuk en hierboven zie je de kleurtjes Caprice en Rose. Perfect voor in het najaar, twee warme kleuren.
De transparante lak heeft dezelfde prijs en zorgt voor een mooie glans en bescherming van de nagellak. Inmiddels heb ik deze al gebombardeerd tot mijn favoriete topcoat!

VERKRIJGBAARHEID

MIJN FAVORIETE LANCÔME MAKE-UPPIES

Alle producten ga je zeker nog terugzien in een aantal looks op mijn Instagram. De producten van Lancôme zijn overigens in alle bekende parfumerieën te koop. Zoals Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie. Ook bij de Bijenkorf kun je terecht voor dit merk.

Wat is jouw favoriete Lancôme product?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May