Zoals de meeste nagel fanatiekelingen weten komt OPI regelmatig uit met een nieuwe collectie. Deze keer is het de OPI HOLIDAY 2017 collectie. En er zitten weer beeldige kleurtjes bij. Een leuk cadeautje is bijvoorbeeld de Mini 4-pack set. Hier vind je 4 mini nagellakjes in van de nieuwe collectie. Lees je mee?

LOVE OPI XOXO | HOLIDAY 2017

OPI HOLIDAY 2017 COLLECTIE!

De allernieuwste collectie van OPI bestaat uit 12 nieuwe tinten en zijn helemaal in de stijl van de feestdagen. De kleurtjes zijn onder andere cream tinten, schitterend goud en diepe elegante en donkere kleuren.
In deze collecties vind je ook een paar sets die leuk zijn om cadeau te doen. Zo is er een Treatment Duo, een Duo Nails Lacquer een Mini 10-pack, een mini 25-pack en een mini 4-pack. Deze laatste vind je in dit artikel.

DE KLEURTJES

ORNAMENT TO BE TOGETHER

OPI HOLIDAY 2017 COLLECTIE!

COALMATES

OPI HOLIDAY 2017 COLLECTIE!

HOLIDAZED OVER YOU

OPI HOLIDAY 2017 COLLECTIE!

MY WISHLIST IS YOU

OPI HOLIDAY 2017 COLLECTIE!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Ik gaf het al eerder aan in het artikel dat je deze lakjes allemaal kunt kopen via de webshop van OPI. Ook kun je ze aanschaffen bij de salons die het merk verkopen.
Om te kijken welke dat zijn kun je een kijkje nemen op de website van OPI waar je kunt vinden waar bij jou in de buurt een salon te vinden is. Sowieso kun je de nagellak en de setjes vinden bij Douglas!

Ga jij voor een feestelijke nagellak tijdens de kerst?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May