Je ziet ze de laatste tijd steeds vaker. Cleansing Oil’s. Heel fijn om je make-up mee te reinigen. Deze keer probeerde ik The Perfect Cleansing Oil van Paula’s Choice. Een merk dat je vaker voorbij hebt zien komen op maycate.com. Lees je mee?

PAULA'S CHOICE

PERFECT CLEANSING OIL VAN PAULA'S CHOICE

Paula’s Choice is een geweldig skincare merk waar ik al wat ervaring mee had. Wellicht ken je het merk wel al.
Dit merk specialiseert zich door heel ingewikkelde namen maar producten die vaak écht werken. Voor ieder probleem hebben ze een product en voor ieder huidtype is er ruimschoots keuze. Niet onbelangrijk: Paula’s Choice test niet op dieren. Groot voordeel!
Eerdere artikels over het merk kun je hier vinden. Maar vandaag staat het nieuwste product in de spotlights. Namelijk de  Super Booster!

THE PERFECT CLEANSING OIL

PERFECT CLEANSING OIL VAN PAULA'S CHOICE

De essentiële eerste stap van huidverzorging is het reinigen van je huid. De make-up, het vuil van buiten, alles blijft achter op de huid én in de poriën. Het nieuwe product van Paula’s Choice, de Perfect Cleansing Oil is een gezichtsreiniger op oliebasis. Het is mild voor je huid en eenvoudig in gebruik.
Paula’s Choice geeft aan dat veel reinigers agressief zijn en naast de make-up en het vuil ook de goede vetstoffen die de huid juist nodig heeft om gehydrateerd te blijven.
Dit product belooft de make-up en het vuil te laten smelten maar de huid tegelijkertijd een hydratatie boost te geven.

PERFECT CLEANSING OIL VAN PAULA'S CHOICE
PERFECT CLEANSING OIL VAN PAULA'S CHOICE

De olie bevat plantaardige en verzachtende oliën die de huid zuiveren. Denk aan jojoba olie, zonnebloemolie, moerasbloem- en kokosolie.
Wat ik zelf erg jammer vind is dat ik hier niets van ruik. Het product zelf is heerlijk en doet precies wat het zegt maar de vloeistof is vrijwel geurloos. En ik hou altijd van lekker geurende producten. Aan de andere kant is het product om die reden wel weer geschikt voor meerdere voorkeuren. Niemand vindt het in ieder geval vies haha.

Wat je eerst doet is de olie aanbrengen op het gezicht en het inmasseren op de vochtige huid. De olie verandert in een soort melk-achtige substantie, een heel vloeibare crème eigenlijk. Lekker wel!
Vervolgens spoel je het gezicht af met water en bij mij is mijn make-up er af. Als je heel veel make-up draagt moet je het wel even twee keer doen. Een prima product in ieder geval dat doet wat het belooft.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Paula’s Choice is verkrijgbaar via de webshop van Paula’s Choice zelf. Waar je heel gemakkelijk ook kunt kiezen voor producten speciaal gericht op jouw huidproblemen of huidtype.
De Perfect Cleansing Oil is te koop voor €25.

Reinig jij je gezicht iedere avond?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May