Heb je ooit zo een lief parfum flesje gezien? De Valentina geuren zijn de nieuwste in het assortiment van de Valentino parfum. Als je houdt van zoete geurtjes en mooie flacons, dan is deze geur echt wat voor jou!

VALENTINA PINK

VALENTINA BY VALENTINO PARFUM!

De geuren van de Valentina lijn zijn niet alleen heel fijn maar ze zien er ook nog eens prachtig uit. Ik ben helemaal verliefd op de flesjes.
In dit artikel zie je de Pink Edition. En wordt omschreven als romantiek gedipt in punk spirit.
De ingrediënten van deze parfum zijn roze rozen, met een klein beetje gevaar van de doornen. Deze zijn omwikkeld door de rebelse aardbei. De geur wordt omschreven als pure verleiding die alle conventies ontwijkt.

VALENTINA BY VALENTINO PARFUM!
VALENTINA BY VALENTINO PARFUM!

De verschillende geuren zijn de Blush (oranjebloesem), de Poudre en deze Pink variant dus. Ik moet eerlijk zeggen dat ik persoonlijk de blush en de poudre nét iets lekkerder vind. Maar dat is mijn persoonlijke smaak. Deze is ook ontzettend lekker maar iets zoeter dan de anderen. Hoewel ik poudre nog niet heb geroken ben ik daar wel MEGA nieuwsgierig naar aangezien ik van poederachtige geuren hou!

De flesjes zijn prachtig. In een matte kleur met een aluminium roos op de voorkant. Alleen al prachtig om neer te zetten, zelfs in de woonkamer!
De geur van de Pink editie is dus vooral zoet. De duidelijke rozengeur is niet zozeer aanwezig door de vermenging van de aardbei. Het heeft meer een snoepjes effect. Ik hou er wel van hoor!
Het is natuurlijk een eau de parfum dus de geur blijft ook lekker lang hangen, ik spray het zelf altijd graag ook even in mijn haar of op mijn kleding.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Valentina geuren zijn verkrijgbaar bij de meeste parfumeries. Denk aan Douglas, Bijenkorf en Ici Paris XL. Ook online kun je ze kopen natuurlijk.
Ik raad wel aan om even naar de winkel te stappen als je de geur nog niet geroken hebt want daar kun je ze allemaal even ruiken!

Prijs:
Valentina Eau de Parfum €80 (50ml)

Heb jij de Valentina geuren al geroken?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May