Het welbekende warenhuis Boots heeft weer een nieuwe collectie van Champneys in het assortiment. De kleur en de geur van de producten zijn voor mij doorslaand en ik ben benieuwd wat ik van deze collectie vind. In het artikel vind je de Bubble Bath gel en de Pillow Spray! 

BOOTS / CHAMPNEYS

Boots champneys producten

Boots is in Engeland een bekende drogisterij vergelijkbaar met de wat luxere drogisterijen in Nederland zoals Etos.
Correct me if I’m wrong maar volgens mij is het namelijk geen luxe parfumerie.
Boots heeft ook een Nederlandse webshop waar je dus gewoon lekker kunt kijken en bestellen. Nog niet heel bekend maar volgens mij gaat dat niet lang meer duren.
Boots heeft namelijk ook een aantal toffe merken in het assortiment, waaronder de Champneys producten. De lijn Heavenly Days is hageltje nieuw en heeft 5 producten. In dit artikel zie je de bubbelbad gel en de kussen spray.

HEAVENLY DAYS BUBBLE HEAVEN

Boots champneys producten

De Champneys Heavenly Days Bubble Heaven is zoals je ziet een mega grote fles. Het bevat namelijk wel 500ml. De lijn ‘Heavenly Days’ is bedoeld om je thuis een spa break te laten beleven.
Daarom vind je natuurlijk een badschuim in de collectie. De badschuim bevat hydraterende ingrediënten als lavendel, geranium en kalmerende kamille.

Boots champneys producten
Boots champneys producten

Ja, heel eerlijk. Ik heb geen bad. Super balen natuurlijk. En ook heel eerlijk, dit is wel prettig om vóór de kerst te plaatsen. Juist omdat er ook sets te koop zijn en het een superfijn budget cadeautje is.
Mijn bad ervaring komt dus nog! Ik heb nog geen tijd gehad om een bad op te zoeken waarin ik het kon proberen. Wel kan ik alvast vertellen dat ik de geur echt heel erg fijn vind. De lavendel zorgt voor ontspanning (dat is algemeen bekend). Ook vind ik het lekker aanvoelen met mijn hand in het water en schuimt het ook goed in de wasbak. Maar, de ervaring komt er nog aan hoor! Promised.

PILLOW MIST

Boots champneys producten

Door naar de volgende. Eén van mijn favoriete producten! Een pillow spray, of mist. Ik vind dat altijd heerlijk!
Deze Champneys Heavenly Days Sleep Pillow Mist bevat 50ml en heeft dezelfde geur als de badschuim. Namelijk lavendel, geranium en kamille. Ingrediënten die zorgen voor ontspanning. En dat is dus net wat je nodig hebt voor je gaat slapen.

Boots champneys producten
Boots champneys producten

Een pillow mist dus. Ik ben er zelf verslaafd aan en heb er al een hoop geprobeerd. Dus, wat vind ik van deze van Champneys?
De geur is alvast goed, ik hou van lavendel. Vooral als ik slapen ga. Wat me opvalt is dat een pillow spray vaak zorgt voor een vochtig kussen.
Ik moest altijd even wachten met liggen omdat het moest opdrogen als ik net heb gesprayd. Deze spray is echt een mist en zorgt dus niet voor een nat kussen! Dat vind ik alvast superfijn. De geur is wel redelijk sterk, als je niet zo van geuren houdt is deze wellicht wat te sterk voor je. Of je kunt ervoor kiezen om een paar uur van tevoren het bed/je kussen in te sprayen zodat de geur een beetje is vervlogen. Zelf vind ik hem in ieder geval heel fijn. Slaap lekker!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De collectie van Champneys is verkrijgbaar bij de Nederlandse website van Boots.

Prijzen:
Champneys Heavenly Days Bubble Heaven €12,95 (500ml)
Champneys Heavenly Days Pillow Mist €12,95 (50ml)

Heb jij wel eens een Pillow Mist geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May