Heb je nog geen cadeautjes gescoord? Of misschien wel, deze EOS kerst cadeautjes zijn altijd leuk om te geven én te krijgen. De limited edition kerst lipbalms en sets vind je in dit artikel!

EVOLUTION OF SMOOTH (EOS)

EOS KERST CADEAUTJES

Eerst even wat informatie over het merk zelf. EOS betekent: Evolution Of Smooth en hebben een heleboel fijne lipbalms uitgebracht die allemaal even lekker ruiken en de lippen goed verzorgen.
Ze zijn het bekendst vanwege de lippen producten, maar wist je dat ze ook handcrèmes, bodylotion en scheercrème verkopen?
De producten zijn niet geheel vegan omdat het bijenwas bevat, maar verder bevatten de producten geen dierlijke ingredienten. De producten kun je vinden bij onder andere Douglas.

3x LIPBALM SET

EOS KERST CADEAUTJES

Als je fan bent van de EOS lipbalms dan is deze set echt wat voor jou. De set bestaat namelijk uit drie verschillende limited edition lipbalms met mega lieve kleurtjes.
En de smaakjes zijn ook superfijn. Denk aan Peppermint/Mocha (mijn favoriet!), de Organic Vanilla Bean en de Natural Sparkling Ginger.

EOS KERST CADEAUTJES
EOS KERST CADEAUTJES

Zelf heb ik bijna alle smaakjes bij elkaar gesprokkeld en geef ik ook vaak wat weg aan vriendinnen en familie. Ze zijn er altijd heel erg blij mee!
Het leuke aan dit setje zijn de kleurtjes, ze zijn limited edition en ze staan superleuk op mijn toilet tafel. Ook mijn hond vind ze erg leuk, want ik kom regelmatig beneden met het bolletje op de bank.

LIMITED EDITION KERST

EOS KERST CADEAUTJES

Ook vind je een aantal limited editions los te koop. Speciaal in de kerstsfeer! De rood-witte heeft de smaak pepermunt/cream en de groen-bruine is dus de peppermint/mocha smaak.

CHRISTMAS SET

EOS KERST CADEAUTJES

Wil je liever iets groters geven dan is deze set misschien ook een idee. Hierin vind je namelijk een lipbalm, een handcrème en een bodylotion in dezelfde geur range. Namelijk vanille. Lekker!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De EOS lipbalms zijn volop online verkrijgbaar. Maar je kunt ze sowieso shoppen bij de website van Douglas. Online maar ook in de winkel zelf.
Wil je nu even kijken wat ze allemaal hebben of meer informatie vinden over het merk of de lipbalms? Dan kun je een kijkje nemen op de website van EOS zelf.

Ben jij ook zo verslaafd aan limited editions?

Deze review bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May