Een complete beauty avond met jezelf of je vriendinnen voor nog geen €3? Ja, het kan dus wel! Kruidvat heeft namelijk weer een aantal fijne producten om de winteravondjes mee door te komen. Get zen met de maskertjes en de thee voor nog geen €1 per stuk!

GET ZEN MET KRUIDVAT

Kruidvat beauty maskers

Fijn! Dit hadden we allemaal nodig. Want tijdens de winter zijn de avondjes binnen het allerfijnst. Kaarsjes aan, kopje thee, Netflix aan of een lekker boek. Anyways, lekker binnen dus en voor jezelf zorgen.
Kruidvat heeft sinds een tijdje een aantal nieuwe producten in het assortiment, en ze zijn HEEL budget.
De nieuwe collectie maskertjes bevat maar liefst 8(!) nieuwe maskers van hydratatieboost tot intensieve reiniging en zelfs aan sheet maskertjes is gedacht.
Tijdens het maskertje heb je een kop thee naast je staan, wedden! Dat dachten ze ook bij Kruidvat want ze hebben twee nieuwe soorten thee. Namelijk de Chai Zen Thee en de Beauty thee. Hieronder zie je ze allemaal even voorbij komen.

MASKERTJES

Kruidvat beauty maskers

DE PERFECTE BEAUTY AVOND

Alle maskertjes die je hierboven ziet zijn maar €0,89 en ze bevatten ook nog eens twee maskers. Dus één voor jou en één voor je partner in crime, of gewoon twee voor jezelf.
Het gebruiken van een gezichtsmaskertje is één van mijn verslavingen en ik ben ervan overtuigd dat mijn huid er ook echt van is opgeknapt. Denk aan pukkeltjes die ik niet meer heb 🙂

Kruidvat beauty maskers en thee
Kruidvat beauty maskers
Kruidvat beauty maskers

Hierboven zie je alle nieuwe varianten. Ze hebben de volgende maskertjes:

  • Hydrating mask (vloeibaar)
  • Lemon cake creamy mousse mask (vloeibaar)
  • Multi mask (vloeibaar)
  • Peel-off mask fruity cocktail (peel masker)
  • Q10 revitalizing mask (vloeibaar)
  • Relaxing mask (vloeibaar)
  • Tissue mask Anti-aging (sheet masker)
  • Tissue mask Energizing (sheet masker)

THEE

Kruidvat beauty maskers

Jep, bij een ontspannen beauty avondje hoort een kop thee. Lekker! En die heeft Kruidvat dus ook. Speciaal gericht op deze avondjes ook.

Kruidvat beauty maskers
Kruidvat beauty maskers en thee

Ik begin met de Beauty Thee. Dit is namelijk mijn favoriet. Het is een fruitige thee met framboosblad, citroenmelisse en vlierbloesem. Dit is by the way een kruidenthee. Ik vind hem heel lekker!

Kruidvat beauty maskers thee
Kruidvat beauty maskers thee

Door naar de Chai Zen thee. Een zwarte, kruidige thee met onder andere kaneel, gember, kruidnagel en vanille. Iets sterker dus dan de Beauty variant. Een leuke tip van Kruidvat: Als je warme melk toevoegt aan de thee dan heb je dus een Chai Latte!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Natuurlijk zijn de maskertjes en de thee verkrijgbaar bij Kruidvat. In de winkel maar ook online!

Prijzen:
Alle maskertjes €0,89 per stuk
Beauty & Zen thee per doosje €0,99 (20 zakjes per doosje)

Voor welke combinatie zou jij gaan?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May