Heerlijke nieuwe bodycrèmes van Kneipp. De twee nieuwe geuren zijn Patchouli & Sheabutter en de Silky Secret. Je vindt meer informatie in dit artikel. Enjoy!

KNEIPP

Kneipp heeft eigenlijk helemaal geen introductie nodig. Het is een alom bekend merk volgens mij. Leuk misschien om toch kort iets te vermelden over het merk en de geschiedenis. Interesseert je dit niet? Scroll dan even verder naar de review.

Mijn overgroot oma bestond nog niet eens toen Kneipp begon

Kneipp is een merk dat echt allang bestaat en bekend staat om haar natuurlijke ingredienten. Misschien was dit merk wel één van de eerste merken die deze hype van nu introduceerde. Want in 1891 werd dit merk geboren. Ja, toen bestond mijn overgroot oma nog niet eens.
Kneipp staat voor innerlijke balans en gebruikt verschillende formules die allemaal op natuurlijke basis zijn en waarvan is aangetoond dat deze formules en ingredienten voordelen heeft voor lichaam en mind.
Verder hebben ze oog voor het milieu bij het maken van hun producten, testen ze absoluut niet op dieren en fun fact: de heer Kneipp is eigenlijk een apotheker.

DE NIEUWSTE CRÈMES

Kneipp patchouli body creme

De nieuwe Kneipp Bodycrèmes liggen weer in de winkel. De groene kleur is de Patchouli & Shea Butter die zorgt voor hydratatie en ontspanning.
Deze bodycrème wordt omschreven als de perfecte start of afsluiter van de dag. De etherische patchouliolie werkt ontspannend en kalmerend. De pot bevat 200ml. Dit is mijn favoriet van de twee trouwens!

Kneipp patchouli body creme
Kneipp patchouli body creme

De Silky Secret is een bodycrème met de zachte geur van zijdeboombloesem. Ook megalekker trouwens hoor. De verzorgende melkproteïnen maken de huid zijdezacht en heeft dus meer een verzorgende functie.

De crème zijn in principe hetzelfde, behalve qua geur en werking dan. Maar de structuur is van beiden lekker romig en fijn om aan te brengen.
Als ik mag kiezen dan kies ik ook altijd voor een body crème of een body butter vanwege de romige structuur. Ook heb ik het idee dat de geur hiervan wat langer blijft hangen.
De crèmes bevatten ook geen paraffine, siliconen en minerale oliën. Verder zijn ze vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen waardoor ze ook geschikt zijn voor de gevoelige huidjes.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Kneipp zijn te koop in vrijwel alle drogisterijen in Nederland. Denk aan Etos, Trekpleister, Kruidvat enzovoorts.
Ook kun je de Kneipp producten natuurlijk online vinden en voor meer informatie over de producten zelf kun je terecht bij de website van Kneipp. Via deze site kun je trouwens ook doorklikken om de producten te kopen!

Prijs:
Kneipp Bodycrème Patchouly & Silky Secret €9,49 (200ml)

Voor welke geur zou jij gaan?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May