Invisibobble elastiekjes zijn mijn favoriete haar elastieken. En ze hebben een nieuwe prachtige collectie: The Beauty Collection. Past natuurlijk precies bij mij, denk aan lashes, smokey eyes en make-up geïnspireerde kleuren! 

BEAUTY COLLECTION

DE BEAUTY COLLECTION VAN INVISIBOBBLE

De Beauty Collection is helemaal geïnspireerd op de Fashion week van dit jaar. Denk aan Berlijn, New York, Milaan en Parijs waar de designers hun nieuwe collecties voor de herfst en de winter van dit jaar presenteerden.
De namen zijn ook geïnspireerd op fashion maar vooral op beauty. Je ziet ze zo voorbij komen. Mega cute!

P.s. Heb je nog niet eerder van de Invisibobble gehoord? Het zijn elastieken voor je haar die ervoor zorgen dat er geen knik in je haar komt. Ideale haar elastieken dus. Ze zijn in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar.

LUSCIOUS LASHES

DE BEAUTY COLLECTION VAN INVISIBOBBLE

MARYLIN MONRED

DE BEAUTY COLLECTION VAN INVISIBOBBLE

SMOKEY EYE

DE BEAUTY COLLECTION VAN INVISIBOBBLE

MAKE-UP YOUR MIND

DE BEAUTY COLLECTION VAN INVISIBOBBLE

Mijn favoriete kleur is de ‘Make-up Your Mind’. Dit is een supermooi nude kleurtje die ik inmiddels al 2 weken non-stop draag.
Mocht het nu trouwens zo zijn dat de invisibobbles wat uitrekken? Geen nood, als je ze 10 minuutjes in heet water legt dan zijn ze weer mooi klein. Ze krimpen als het ware weer naar hun originele formaat.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Invisibobble is verkrijgbaar bij onder andere Douglas (beperkt assortiment) en bij Ici Paris XL (hier vind je ook deze collectie en nog veel meer leuke kleurtjes en collecties).
De original, die je in deze review ziet kost €4,95 per drie stuks, de Nano (kleine variant) voor €3,95 en de Power voor €5,95.

Welk kleurtje zou jij uitkiezen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May