S. Oliver ken je vast van de kleding. Maar voor het geval je het nog niet wist, ze hebben dus ook geurtjes. De nieuwste geur is So Pure, en heeft als motto ‘No filter, No make-up’. Ben je benieuwd? Meer informatie vind je in dit artikel.

S. OLIVER - SO PURE

SO PURE EAU DE PARFUM VAN S. OLIVER REVIEW

De nieuwste geur van het merk S. Oliver is ‘So Pure‘. Het motto van de geur is ‘No filter, no make-up. Meer schijn dan zijn, is verleden tijd!‘.
Spreekt mij dat als beautyblogger aan? Ja, op zich wel. Ik vermoed een heel zachte, misschien poederachtige geur.
De geur versmelt subtiel met de huid en geven je een goed gevoel dankzij de sprankelende citrustoetsen in de topnoot. Deze wordt aangevuld door groene klimop en de fruitige frisheid van appel.
Ook vind je bloemige accenten ingebed in zacht kasjmierhout, een zachte basis met warme ambrox en houtachtige toetsen.
De topnoten van de geur zijn: Klimop, calamansi, appel; hartnoot: fresia, jasmijn en kasjmierhout. De basisnoten van de geur zijn: Ambrox, muskus en sandelhout.
Het is een eau de parfum trouwens.

SO PURE EAU DE PARFUM VAN S. OLIVER REVIEW
SO PURE EAU DE PARFUM VAN S. OLIVER REVIEW

Ik vind de geur persoonlijk heel fijn. Het is een zachte geur en ruikt inderdaad iets poederachtig maar heeft vooral een bloemengeur, hoewel deze heel mild is.
Misschien laat ik mij leiden door de naam, maar hij ruikt inderdaad puur. Ook het uiterlijk van het flesje vind ik mooi. Ik hou van roze, dus het kan niet verkeerd gaan met deze kleuren ;-).
Het is een eau de parfum, maar ik heb niet het idee dat het nu de hele dag goed blijft ruiken. Misschien ook wel omdat de geur niet zo sterk is. Ik vind deze parfum trouwens een heel fijne parfum voor in de lente en de zomer. Niet te sterk maar toch een lekkere geur.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De geur van S. Oliver is natuurlijk te koop bij de webshop van S. Oliver. De parfum is te koop voor €22,99. Wat heel erg fijn is, in dezelfde lijn vind je ook een bodylotion, een showergel, een deodorant, een eau de toilette én een geurset (leuk als cadeau).

Wist jij dat S. Oliver ook geuren verkoopt?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May