De nieuwe producten in de lijn ‘So Pure’ van Keune zijn zo puur mogelijk. Daarnaast geeft het een boost voor je haar en zorgen de shampoo en conditioner voor extra volume.
Keune is een heerlijk merk en nog fijner voor het haar als de producten nog natuurlijker zijn. In dit artikel vertel ik wat ik ervan vind.

KEUNE

Keune is een van oorsprong Nederlands kappersmerk. En is dierproefvrij! De producten die zij verkopen zijn allemaal afgestemd op professioneel gebruik maar ook particulieren zoals jij en ik kunnen de producten aanschaffen.
Over het algemeen kun je de Keune producten bij de betere kapsalons kopen, maar ook online zijn ze te vinden. Even googlen en je hebt ze zo.
Voor alle producten van Keune die ik heb geprobeerd klik je hier.

SO PURE VOLUMIZING

SO PURE SHAMPOO & CONDITIONER VAN KEUNE

De So Pure Range van Keune is uitgebreid met een Volumizing-lijn en is speciaal voor het haar dat wel een boost kan gebruiken. De milde shampoo en de conditioning foam zijn sulfaat- en parabenenvrij én zijn veganistisch.
De producten bevatten natuurlijke actieve ingrediënten zoals hydraterende argan-olie en provitamine B5 dat ervoor zorgt dat de haarstructuur verdikt. De geur van de shampoo en conditioner is afkomstig van essentiële oliën van citroen en palmarosa en zijn dus ook volledig veganistisch.

SO PURE VOLUMIZING SHAMPOO

SO PURE SHAMPOO & CONDITIONER VAN KEUNE

De So Pure Volumizing Shampoo zit in een prachtig groene fles met een mooie zilveren dop, die je overigens openmaakt door eraan te trekken. Hierdoor krijgt de fles een wat luxueuze uitstraling.
De shampoo belooft je weelderig haar te geven met meer volume. Speciaal voor dof haar ook, het haar krijgt namelijk direct een boost.

SO PURE SHAMPOO & CONDITIONER VAN KEUNE
SO PURE SHAMPOO & CONDITIONER VAN KEUNE

De fles heeft dus een bepaald systeem waar ik eerst even achter moest komen. Door aanzet bovenste gedeelte van de zilveren dop te trekken gaat de fles ‘open’ en kun je het dus uit de fles krijgen. De shampoo ruikt mega lekker. Heel erg fris, ik ruik vooral de frisse citroengeur met toch die ‘Keune’ touch want je blijft het ook lekker lang ruiken.
Hoewel de shampoo zo natuurlijk mogelijk is, schuimt het wel lekker. Het maakt mijn haar schoon en het voelt niet droog of stug aan na het uitspoelen.

SO PURE VOLUMIZING CONDITIONING FOAM

SO PURE SHAMPOO & CONDITIONER VAN KEUNE

De traditionele conditioners kunnen het verdikkende effect van een volumizing shampoo teniet doen. Deze So Pure Volumizing Conditioning Foam is juist ontworpen om dun, fijn haar te verdikken en volume te geven.
Het is een unieke, ultra-lichte schuimende formule en voedt het haar zonder te verzwaren. Het belooft je haar vol en volumineus te maken dat luchtig aanvoelt.

SO PURE SHAMPOO & CONDITIONER VAN KEUNE
SO PURE SHAMPOO & CONDITIONER VAN KEUNE

Nou, dit vind ik echt leuk! Het is echt een foam, zoals een douche foam of een scheerfoam. Alleen wel heel luchtig. Ik had het idee dat ik er heel veel van nodig zou hebben, het schuimt namelijk niet meer als het in het haar zit. Maar het valt mee. Ik gebruik twee spuitjes voor mijn hele haar.
Ook de conditioner ruikt heerlijk fris. Het valt me op dat het mijn haar niet heel zacht maakt (wat ik stiekem wel altijd lekker vind), maar ik heb redelijk dik haar dus ik kan dat wel hebben. Als je dun haar hebt dan kan ik me voorstellen dat deze shampoo jouw haar inderdaad meer volume geeft! Juist omdat het niet zo zacht en slap wordt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

SO PURE SHAMPOO & CONDITIONER VAN KEUNE

De bovenstaande producten én andere producten zijn te koop bij de betere kapsalons maar zijn ook online verkrijgbaar. Even googlen op de naam en je vindt het zo! Wil je weten welke kapsalon in jouw buurt Keune verkoopt? Kijk dan even hier.

Prijzen:

  • So Pure Volumizing Shampoo €20.50 (250ml)
  • So Pure Volumizing Conditioning Foam €21.25 (185ml)

Heb jij dun of juist dik haar?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May