Heb jij ooit van een magnetisch masker gehoord? Ik ook niet, tot voor kort. Want dit masker hoef je dus niet met water te verwijderen maar gewoon met een magneet. Say what? Ik was zo benieuwd! Hieronder zie je precies hoe het werkt!

MILKY DRESS

Magnetisch masker van Mily dress Black luster mask

Milky Dress is vast een onbekend merk voor je. Het is namelijk een merk uit Zuid Korea en dat land staat bekend om de nieuwste skincare technieken en de leukste producten. At least, dat vind ik hoor. In Nederland wordt dit merk geïmporteerd door Esthetic Health. Die bijvoorbeeld ook Revitalash in Nederland op de markt brengt. Over het merk Milky Dress is op internet helaas weinig te vinden, ja op zich wel maar dan in het Koreaans. Dus ik laat het even hierbij. We gaan gewoon door naar het masker nu.

BLACK LUSTER MASK

Magnetisch masker van Mily dress Black luster mask

Het Black Luster Mask is dus een magnetisch masker voor het gezicht dat vol verzorgende en voedende ingrediënten uit de Dode Zee zit.
Het zilt uit de Dode Zee bevat maar liefst 24 mineralen en helpen om de huid soepel en elastisch te houden. Ook bevat het masker onder andere teunisbloemolie dat hydraterend werkt, lavendelolie dat verzacht en de huid de juiste balans van water en oliën geeft, Jojoba-olie dat de huid kalmeert en verzacht en rozenbottelolie dat de huid helpt te beschermen en heeft anti-aging eigenschappen.

Het masker belooft om vuil en onzuiverheden uit de poriën te verwijderen dankzij de magnetische werking wat al heel fijn is. Daarnaast geeft het de vale en slappe huid een gezonde glow, verbetert het de bloedcirculatie in het gezicht, brengt het de vette en droge huid in balans, verzacht het fijne lijntjes en rimpeltjes en helpt bij het voorkomen van acne en verstopte poriën.

Magnetisch masker van Mily dress Black luster mask
Magnetisch masker van Mily dress Black luster mask

In het doosje vind je drie verschillende producten. Namelijk het potje met het masker zelf, een magneetje en een spatel.
Het masker zelf is echt een donkergrijs masker en is inderdaad zoals een moddermasker eruit hoort te zien. Het ruikt alleen wel veel lekkerder. Dat zullen de toegevoegde oliën wel zijn.
De spatel gebruik je om het masker mee aan te brengen, erg fijn want dat voorkomt vieze vingers (ik hou daar nooit zo van en gebruik altijd een spatel of kwast). Fijn dat dit erbij zit.
Het masker breng je gelijkmatig aan en niet te dik. Vervolgens laat je het lekker zitten, ongeveer drie tot vijf minuten. Niet te lang, prettig want soms verveel ik me dan een beetje.

Magnetisch masker van Mily dress Black luster mask
Magnetisch masker van Mily dress Black luster mask

En nu het leukste gedeelte. Het verwijderen van het masker. Je hebt er dus inderdaad geen water of doekjes voor nodig. Ik vind dit het allerleukste en kan het de hele dag wel doen!
Je pakt het magneetje en wikkelt er een tissue of keukenpapiertje omheen. Vervolgens ga je over het gezicht heen zonder de huid aan te raken. Je ziet het masker naar het magneetje toe trekken. En het voelt ook ZO leuk. Wat mij ook veraste was dat echt alles door het magneetje wordt aangetrokken. Er blijven geen restjes op de huid over.
Ik vind het zo een heerlijk gevoel, alsof je pukkeltjes uitknijpt (ken je dat? haha).

Magnetisch masker van Mily dress Black luster mask
Magnetisch masker van Mily dress Black luster mask

Wanneer het masker volledig van het gezicht af is voel ik nog een klein laagje op mijn huid. Dit moet je dus laten zitten! Wel even inmasseren. Je ziet er niets van maar het voelt alsof je een crème op je gezicht hebt aangebracht. Na een paar minuten is dit ook ingetrokken en voelt mijn huid heel zacht en gehydrateerd aan.
Leuk voordeel trouwens: Het masker is geschikt voor alle huidtypen, en is vrij van van parabenen, propylene glycol, dye, talc, triclosan, peg, alcohol, formaldehyde-releasers, sodium lauryl sulfate, tea, coal tar, sulfates en formaldehyde.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Magnetisch masker van Mily dress Black luster mask

Het merk Milky Dress is niet echt in Nederland verkrijgbaar via een eigen webshop. Wel vind je het product in de webshop van Esthetic Health en bij de betere salons en parfumerieën.

Prijs:

  • Milky Dress Black Luster Mask €75 (50ml)

Gebruik jij vaak maskers? En heb je wel eens van een magnetisch masker gehoord?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May