Vorige week woensdag ik aanwezig bij het Alien event van Mugler. In de MadFox Club in Amsterdam werden twee nieuwe geuren gelanceerd. We werden vriendelijk ontvangen door de dames van Mugler en werden op de foto gezet met de nieuwe geur.

We kregen een presentatie te zien en de nieuwe commercial die vanaf mei 2018 op tv te zien is. Ook mochten we kennis maken met de nieuwe geuren en deze proberen. Mugler komt met een nieuwe geur voor vrouwen de ‘Alien Flora Furtura‘. En eindelijk een mannengeur: de ‘Alien Man‘. Ze worden beide ook opgenomen in het vaste assortiment van Mugler. Ik verwacht dat deze nieuwe Alien geuren weer een groot succes gaan worden.

ALIEN MAN

ALIEN MAN & ALIEN FLORA FUTURA EAU DE TOILETTE

Na de lancering van het succesvolle Alien Eau de Parfum in 2005. Is het dan eindelijk zover de mannelijk versie de Alien Man Eau de Toilette. Alien Man opent een nieuw tijdperk voor een mannelijk alter ego, een bijna goddelijkheid, maar toch ook menselijk. Het is een houtachtig, leerachtig en aromatisch parfum. Ik vind hem ook wel een beetje unisex sommige vrouwen zullen deze geur zelf ook heel erg lekker gaan vinden. Ze hebben de Alien mannen lijn heel compleet gemaakt met een body en hair shampoo en een deodorant spray en stick.

ALIEN MAN & ALIEN FLORA FUTURA EAU DE TOILETTE

Ook kregen we we nog een mini setje mee met daarin een Alien bodylotion en douchegel van 30ML. Ideaal voor mee op reis en om de geur met body producten uit te proberen.

ALIEN FLORA FUTURA

ALIEN MAN & ALIEN FLORA FUTURA EAU DE TOILETTE

Ook nieuw is de Alien Flora Futura voor vrouwen. Alien behoort al sinds de lancering tot de top 10 best verkochte parfums voor vrouwen. Om dit succes te vieren komen ze met een nieuwe versie. Deze is iets lichter en bloemiger dan de andere Alien geuren. Alien Flora Futura is een bloemige en sensuele Eau de Toilette met heerlijke bijzondere noten. De geur bevat de citrusvrucht Boeddha’s hand, de cactusbloem “Queen of the Night” deze bloem bloeit slechts één nacht. En ook bevat het amber en de onweerstaanbare noot van sandelhout. Het is een sensuele geur en komt in een herkenbare Alien-flacon. Deze keer uitgevoerd in een prachtige vrouwelijke flacon met goud en roze.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

ALIEN MAN & ALIEN FLORA FUTURA EAU DE TOILETTE

Alien man en Alien Flora Futura zijn vanaf dit moment verkrijgbaar in de luxe parfumerie en bij Hudson Bay.

Prijzen:

  • Alien man: 50 ML €62,50, 100 ml €88,00 en 100 ml refill bottle €69,00
  • Alien Flora Futura: 60 ML € 75,00 en 30 ml 59,50

Heb jij de originele Alien geur al gehad?

Pastel suit case gastblogger

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Esther van de Berg