Een spray voor het gezicht vind ik één van de musthaves in jouw toilettas. Zeker in de zomer. The Bodyshop Face Mists zijn nieuw, fris én fruitig. En ze hebben allemaal weer een andere functie. Ik ben alvast fan, als je dit artikel hebt gelezen jij ook. Wedden?

THE BODYSHOP

FIJNE BODYSHOP FACE MISTS: FRIS & FRUITIG

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!
The Bodyshop is een hele grote campagne begonnen tegen het testen op dieren (YAY voor The Bodyshop!). Het doel is om 8 miljoen handtekeningen te verzamelen zodat ze het kunnen voorleggen aan de VN.

Ga nu naar DEZE WEBSITE en teken de petitie als jij de dierproeven ook wilt stoppen! Many Thanks!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hierrrr.

MIST LIKE YOU MEAN IT

THE BODYSHOP FACE MISTS

De allernieuwste producten in het assortiment van The Bodyshop zijn de multifunctionele Face Mists die je huid verzorgen en hydrateren. De Face Mists bevatten biologische Community Trade-aloe vera dat afkomstig is uit Campeche (Mexico). Er is een directe relatie met de boeren, hierdoor kun je ervan uitgaan dat alles eerlijk verloopt én dat alles met de hand is geplukt. Hierdoor zijn de ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De Face Mists zijn vanaf mei te koop in de winkel en online! Yay!

MANDARIN ENERGISING

FIJNE BODYSHOP FACE MISTS: FRIS & FRUITIG

De Mandarin Energising Face Mist is verrijkt met extracten van (natuurlijk) mandarijn, camu camu-bes en maca root-wortel uit Peru. Deze mist zorgt ervoor dat de huid wordt gerevitaliseerd en zorgt voor een glanzend ogende huid.
Deze spray ruikt lekker fris maar heeft toch een zwoele toon. De topgeur is natuurlijk mandarijn maar ruikt niet alsof je een mandarijn aan het schillen bent. Toch wel fijn zo een subtiele geur. Voelt ook heerlijk aan.

MINT MATTIFYING FACE MIST

FIJNE BODYSHOP FACE MISTS: FRIS & FRUITIG

Eén van mijn favoriete mists is de Mint Mattifying Face Mist. Deze mist is verrijkt met mint uit Nicaragua en Kaolin uit Engeland. Ook zit er Zeewier-extract uit Ierland in. Deze mist vermindert de glans en matteert de huid.
Sowieso ben ik een liefhebber van mint, deze ruikt echt heerlijk fris en voelt ook verkoelend aan (of verbeeld ik me dat?). De mist matteert de huid inderdaad, maar niet de hele dag. Fijn om mee te nemen in je tas dus!

COCO CALMING FACE MIST

FIJNE BODYSHOP FACE MISTS: FRIS & FRUITIG

Je houdt ervan of je houdt er niet van. De Coco Calming Face Mist is verrijkt met het natuurlijk verfrissende kokoswater, aloe vera en bisabolol. Dee mist verzacht onmiddellijk de huid. Ik hou van kokosgeuren en dus ook van deze mist. De kokos is overigens niet overheersend, dus als je geen erge fan bent van kokos is deze mist ook prima te gebruiken.

STRAWBERRY SMOOTHING FACE MIST

FIJNE BODYSHOP FACE MISTS: FRIS & FRUITIG

De Strawberry Smoothing Face Mist is verrijkt met extracten van sappige aardbeien, yum! Ook bevat het Goyave uit Brazilië. Deze mist zorgt voor een gladder ogende huid en een egale teint.
Houdt je van zoete geurtjes? Dan is deze mist sowieso iets voor jou. Dit is de meest zoete geur van de mists. Ik vind hem zelfs lekker, terwijl ik meer van de kruidige of frisse geuren ben.

ROSE DEWY GLOW FACE MIST

FIJNE BODYSHOP FACE MISTS: FRIS & FRUITIG

Tot slot is er nog de Rosy Dewy Glow Face Mist en deze is verrijkt met frambozenessence en kersenwater uit Frankrijk, natuurlijk bevat het ook community-trade rozenessence uit Engeland.
Deze mist belooft je huid te verhelderen.
Zoals ik al had verwacht voert de rozengeur de boventoon. Ruikt ontzettend lekker en niet té zoet, wat ik wel dacht vanwege de frambozen- en kersenessence.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

FIJNE BODYSHOP FACE MISTS: FRIS & FRUITIG

Natuurlijk zijn de producten allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.
De Face Mists worden verkocht vanaf mei dit jaar.

Prijzen:

  • Face Mists per stuk €8 (60ml)

Ben jij al een face mist addict?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May