Ken jij het merk Aerin al? Als je niet te diep in de beauty wereld zit waarschijnlijk niet. En dat is jammer! De dochter van hét Estée Lauder duo heeft namelijk haar eigen merk. En mijn favoriete parfum is door haar ontworpen! Hier lees je de review van Aerin – Hibiscus Palm, eau de parfum.

AERIN

JOUW NIEUWE FAVO PARFUM: AERIN - HIBISCUS PALM

Persoonlijk merk ik dat Aerin nog niet heel erg bekend is in Nederland onder de vrouwen. Dat vind ik jammer, want het is echt de moeite waard om even te bekijken.
Het merk Aerin is opgericht door Aerin Lauder (jawel, de dochter van de Estée Lauder oprichters). Aerin ontwerpt niet alleen beauty producten zoals parfum, huidverzorging en make-up. Maar ook Home Decor en Fashion accessoires zoals tassen en sieraden.
Aerin staat voor klassiek maar toch met een moderne twist. Ze ontwerpt ieder product om het leven iets mooier en makkelijker te maken. Meer informatie over het merk kun je vinden op de officiële website.

HIBISCUS PALM

JOUW NIEUWE FAVO PARFUM: AERIN - HIBISCUS PALM

De geur Hibiscus Palm is de nieuwe geur van Aerin en vind je in de voorjaarscollectie. Het is een Eau de Parfum, wat inhoudt dat het een heerlijk intense geur is die lang blijft hangen.
De geur wordt omschreven als een reis naar een tropisch eiland vol met palmbomen. Het omvat de geur van een zonovergoten strand. De akkoorden van Lotusbloem en Hibiscuspalm worden gemengd met Ylang-Ylang en exotische Gember.
Frangipani wordt gemengd met geur van witte bloesems, samen met de fluwelen warmte van Kokosmelk, Vanille en Muskus.

JOUW NIEUWE FAVO PARFUM: AERIN - HIBISCUS PALM

De geur komt in een prachtig glazen flesje met een marmeren roze dop. Een plaatje om te zien en mooi om neer te zetten op je toilettafel of gewoon op je salontafel!
Deze geur is dus mijn favoriete geur op het moment, ik BLIJF er ook aan ruiken. Ik draag de geur nu ongeveer twee weken en heb heel veel complimenten gekregen. Meer dan normaal, dus iedereen valt de geur toch op! Een heerlijke zwoele en zomerse geur die ook helemaal bij mij past. Ook blijft het inderdaad heel lang ruiken, zelf ruik ik het niet meer, maar ik krijg te horen dat ik zo lekker ruik 🙂

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

JOUW NIEUWE FAVO PARFUM: AERIN - HIBISCUS PALM

De Aerin producten zijn niet heel goedkoop, ze vallen namelijk onder het luxe segment en dat begrijp ik. Want het is absoluut iedere cent waard (vind ik).
De parfum is te koop bij onder andere de Bijenkorf en Douglas.

Prijzen:

  • Aerin Hibiscus Palm: 50ml €104, 100ml €145

Heb jij al eens van het merk Aerin gehoord?

May