Hou jij van zachte en zoete geurtjes? De nieuwe Pure Pastel geurlijn van Betty Barclay has it all! De roos- en perzikgeuren zijn zacht, lief en heerlijk voor bijvoorbeeld de lente. Benieuwd naar de geuren? Lees dan even het artikel.

BETTY BARCLAY

PURE PASTEL GEUREN VAN BETTY BARCLAY

Betty Barclay ken je waarschijnlijk wel van de kleding. Het is van oorsprong een kledingmerk maar konden natuurlijk niet achterblijven met een parfum lijn.
Ze hebben een hoop geuren om uit te kiezen, maar de nieuwste lijn is de Pure Pastel lijn en bevatte al vier geuren. Nu zijn de roos- en de perzikgeur erbij gekomen.

PEACH

PURE PASTEL GEUREN VAN BETTY BARCLAY
PURE PASTEL GEUREN VAN BETTY BARCLAY

PURE PASTEL

Zoals de collectienaam al aangeeft is het een heel zachte geur. Zo ook de Peach geur.
De hoofdnoten van deze geur zijn Passievrucht, Perzik en Grapefruit. De hartnoten zijn blaadjes van Viooltjes, Jasmijn en Frangipani bloem. En de basisnoten zijn Vanille, Cashmere hout en Tonka boon.
Al deze noten zijn dus lekker zacht, fruitig en bloemig en dat ruik je terug in de geur!

ROSE

PURE PASTEL GEUREN VAN BETTY BARCLAY
PURE PASTEL GEUREN VAN BETTY BARCLAY

De Roos geur zegt het eigenlijk ook al. De hoofdnoten van deze geur zijn seringen, gember en ook weer blaadjes van viooltjes. De hartnoten zijn natuurlijk rozen, pioenroos en aquaflora. En de basisnoot is patchoeli wat de geur net wat krachtiger maakt.
Persoonlijk houd ik niet van een sterke rozengeur maar deze is juist erg lekker zacht waardoor ik deze geur toch wel kan waarderen!

PURE PASTEL GEUREN VAN BETTY BARCLAY

Niet alleen vind ik de geuren heel fijn maar ook de verpakkingen en flacons doen het voor mij. Het oog wil ook wat. De flesjes zijn in perzik en roze pastelkleurtjes en hebben een mooie ronde vorm wat het geheel een zacht en luxe gevoel geeft.
Het zijn Eau de Toilettes en blijven redelijk lang ruiken! Zeker als je ook wat op je kleding sprayt. Heerlijk!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

PURE PASTEL GEUREN VAN BETTY BARCLAY

Natuurlijk zijn deze geuren te koop bij de Betty Barclay winkels. Maar je kunt ze ook shoppen bij bijvoorbeeld Douglas of online (even googlen en je vindt de goedkoopste shop vanzelf!).

Prijs:

  • Betty Barclay Pure Pastel – Eau de Toilette €28.95 (50ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May