De nieuwe NARS Highlighters hebben een heel vernieuwde formule waardoor het er als een tweede huid uit ziet en je een prachtige natuurlijke glow moet geven zonder glitters. Glitters zijn cool, maar dat hoeft niet altijd. Lees je mee?

NARSISSIST

SHINE BRIGHT: NIEUWE NARS HIGHLIGHTERS

Als je mij volgt dan weet je al dat ik exclusief #narsissist ben. Wat inhoudt dat ik altijd op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste producten en collecties én deze ook mag uitproberen. Heel tof natuurlijk want NARS is in Nederland (weer) een nieuw merk sinds vorig jaar.
Een hele hoop jaren geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds afgelopen jaar niet meer! Want vanaf september 2017 wordt NARS verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs.
Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

HIGHLIGHTING POWDER COLLECTIE

SHINE BRIGHT: NIEUWE NARS HIGHLIGHTERS

PRACHTIGE NARS HIGHLIGHTERS

De nieuwe Highlighting Powder Collection van NARS Cosmetics bevat de exclusieve Seamless Glow Technology. Dit is een innovatieve formule die verkrijgbaar is in zes tinten. Het wordt beschreven als volgt: ‘Het combineert microsferische poeder-, en parelmoerdeeltjes die het licht reflecteren en direct als een tweede huid versmelten om je natuurlijke glow te versterken’. De poeder is makkelijk te blenden en opbouwbaar naar de glow die jij wil hebben. Zonder glitterdeeltjes dus! Precies wat het zegt ‘Een Glow’.

SHINE BRIGHT: NIEUWE NARS HIGHLIGHTERS
SHINE BRIGHT: NIEUWE NARS HIGHLIGHTERS

Ik was MEGA enthousiast over deze nieuwe highlighters. Sowieso ben ik verslaafd aan highlighters en is het voor mij dé musthave in je make-up tas. Dus je snapt dat ik hier weer blij van werd.
De highlighters zitten in een groot doosje! Fijn vind ik wel. Ook ben ik heel blij met het feit dat er geen glitters inzitten. Het zorgt echt voor een glow.
Op de swatch foto hierboven heb ik het met mijn vinger aangebracht zodat je de kleur goed kan zien, op het gezicht is de highlighter lang niet zo heftig hoor!
Ik vind ze prachtig trouwens, mijn favoriet is nu Ibiza maar in de zomer gaat St. Barths (die is wat donkerder) mijn favoriet worden als ik een meer bronzy huid heb!
Ik voel ze ook niet zitten, de poeders voelen heel prettig aan op mijn gezicht!

IBIZA

SHINE BRIGHT: NIEUWE NARS HIGHLIGHTERS

ST. BARTHS

SHINE BRIGHT: NIEUWE NARS HIGHLIGHTERS

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NARS is te koop bij de Bijenkorf. Natuurlijk kun je alles online shoppen, maar als je wilt weten welke kleuren je nodig hebt (wel handig met huidproducten) dan kun je het beste even de Bijenkorf binnen stappen. De make-up artists van de NARS counters kunnen je trouwens altijd adviseren of helpen met het kiezen van de juiste producten. Deze highlighters zijn vanaf deze maand te koop!

Prijs:

  • NARS Highlighting Powder €31.50 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May