Hebben jullie al zin in het mooie weer? Het lijkt wel al zomer. Jane Iredale heeft een nieuwe eyeliner uitgebracht in super vrolijke kleurtjes. Ik koos voor (metallic) blauw. Een prachtige musthave voor in de zomer!

JANE IREDALE

JANE IREDALE SPRING EYELINER!

Het pareltje van Hélène V., zo kun je het merk Jane Iredale eigenlijk wel noemen.
De make-up van Jane Iredale is minerale make-up en bevat dus geen enkele schadelijke stoffen maar juist de meest pure ingrediënten.
Jane Iredale, de oprichtster van het merk klinkt misschien bekend voor de wat oudere dames. Zij heeft namelijk al een carrière achter de rug in de film industrie. Zij werkte daar met de allerbeste visagisten en heeft zelfs met Steven Spielberg en Meryl Streep.
Zij was de allereerste die een make-up lijn lanceerde dat op basis van mineralen was en zag als eerste de voordelen van een huidvriendelijke make-uplijn. Haar motto is dan ook: ‘De mooiste make-up die je kan dragen is een gezonde huid.’.
Meer artikelen over dit merk vind je hier.

MYSTIKOL POWDERED EYELINER

JANE IREDALE SPRING EYELINER!

De lentecollectie 2018 van Jane Iredale bestaat uit frisse kleuren met neutrale tinten. In deze collectie zit de Mystikol Powdered Eyeliner in twee verschillende kleuren. Emerald (dennengroen) en Sapphire (koningsblauw) en die laatste zie je in dit artikel.
De eyeliner is waterbestendig en is een zogenoemde Cream-to-Powder eyeliner. Hierdoor blijft de eyeliner perfect op haar plaat en loopt het niet uit. Het potje/flesje bevat ook een ingebouwd penseeltje (heel handig!) en belooft de hele dag te blijven zitten zonder uit te lopen of in de huidplooi te gaan zitten.

JANE IREDALE SPRING EYELINER!
JANE IREDALE SPRING EYELINER!

Ten eerste vind ik de kleur prachtig! Het is een heel diepblauwe kleur met een metallic-achtige finish. Het aanbrengen gaat prima, maar zorg ervoor dat de huid echt niet vochtig is. Doordat het een powder finish heeft pakt hij namelijk niet de vochtige plekjes van de huid. Mijn tip is om eerst het ooglid af te poederen of een oogschaduw te gebruiken.
De kleur is heel gepigmenteerd. Zoals het in het potje zit, wordt het ook op de ogen.

JANE IREDALE SPRING EYELINER!
JANE IREDALE SPRING EYELINER!

Zelf heb ik er een mega edgy wing van gemaakt, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het alleen boven het oog aan te brengen als accent.
Zeker met blauwe en grijze ogen gaat het lekker opvallen! De groene kleur kun je het beste gebruiken bij groene en bruine ogen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

JANE IREDALE SPRING EYELINER!

Het merk Jane Iredale is te koop via de webshop van het merk zelf. Maar je kunt ook even googlen. Veel Nederlandse webshops verkopen het merk ook!

Prijs:

  • Mystikol Powdered Eyeliner €29

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review 

May