Ooit wel eens gehoord van het detoxen van je hoofdhuid? De Scalp Detox doet dat voor je. Je hoofdhuid heeft namelijk al genoeg te verduren. Doet het ook wat het zegt? En voelt de hoofdhuid na gebruik ook echt lekker fris aan? 

BUMBLE & BUMBLE

SCALP DETOX MET BUMBLE & BUMBLE

Bumble & Bumble is een heerlijk haarverzorgingsmerk en is cruelty-free! Het merk lanceerde haar eerste product in 1991, namelijk de brillantine (kennen we de vettige haarstyle nog uit de jaren ’90? Blegh haha) en wordt tegenwoordig onder andere verkocht bij Sephora en Douglas.
Ze begonnen echter als een salon in 1977 in New York en was toen nog heel klein. Tegenwoordig hebben ze twee prachtige salons in Amerika en verkopen ze de producten natuurlijk wereldwijd. Meer artikelen over dit merk vind je hier!

SCALP DETOX

SCALP DETOX MET BUMBLE & BUMBLE

De Scalp Detox dus. Klinkt al best interessant toch? Het is een foam dat de hoofdhuid verfrist en tegelijkertijd vuil, olie en onzuiverheden verwijdert.
The secret is micellar water, dit reinigt de hoofdhuid op een milde wijze. Ook vind je in het product het ingrediënt Panthenol dat uitdroging van de hoofdhuid voorkomt, Salicylzuur verwijdert de dode huidcellen en maakt de verstopte poriën weer lekker schoon.

SCALP DETOX MET BUMBLE & BUMBLE
SCALP DETOX MET BUMBLE & BUMBLE

Zoals je misschien wel kunt begrijpen ben ik altijd mega enthousiast over producten die ik nog nooit eerder heb gebruikt. En dit is er één van!
Ik begin met de geur, die vind ik heerlijk fris ruiken. De schuim zelf is heel leuk. Het knettert! Dat doet me denken aan vroeger; van dat knetterpoeder. Het is al leuk om het aan te brengen.
Dit doe je dus vóór het douchen op droog haar. Je brengt het aan op de hoofdhuid door je haar in scheidingen te verdelen en daar de Scalp Detox op aan te brengen.
Dit laat je ongeveer 3 minuutjes inwerken en vervolgens spoel je het uit voordat je je haar gaat wassen en conditioner aanbrengt.
Doet het nu ook echt wat het zegt? Ja zeker! Mijn hoofdhuid is helemaal vetvrij (eindelijk! Dit gebeurt meestal pas na een wasbeurt of 3). Alle restjes van de haarproducten zijn ook verdwenen en het voelt lekker fris aan. Hierdoor heb ik dus ook direct meer volume in mijn haar!
Ik ben zeker fan en ga dit absoluut blijven gebruiken, eerlijk waar!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

SCALP DETOX MET BUMBLE & BUMBLE

De producten van Bumble & Bumble zijn te koop bij Sephora. Maar die hebben we helaas niet in Nederland. Daarom kun je ze in ons kikkerlandje kopen bij Douglas. Online, maar ook offline!

Prijs:

  • Bumble & Bumble Scalp Detox €30

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May