Yay! Pixi Beauty heeft weer een aantal MEGA fijne make-uppies in haar assortiment. Pixi heeft namelijk samen met Chloe Morello, Dulce Candy & Weylie (drie prachtige beauty influencers) de handen ineen geslagen en een aantal mega fijne make-up producten ontworpen. In dit artikel vind je ze allemaal!

PIXI BEAUTY

PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS

De aantrekkelijkheid van Pixi Beauty heeft zeker met de kleurtjes te maken! Ik hou ervan. Het merk is opgericht door Petra Strand, zij heeft al 20 jaar ervaring als make-up artist en product ontwikkelaar. 10 jaar geleden begon zij met Pixi in Soho London en werd mega populair. De producten zijn namelijk lief voor je huid en geven je een ‘good night sleep’ look, zoals ze het zelf omschrijft.
De producten van Pixi Beauty bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en dan vooral uit de botanische hoek. I like it already! Ook is het merk uiteraard diervriendelijk!
Voor meer artikelen over dit merk kijk je hier!

Dit artikel gaat over de samenwerking van Pixi Beauty met drie prachtige beauty influencers. Pixi heeft samen met Chloe Morello, Dulce Candy & Weylie de handen ineen geslagen en een aantal mega fijne make-up producten ontworpen.

PIXI x CHLOE MORELLO

PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS

Chloe Morello heeft voor Pixi Beauty een palette en een lipgloss ontworpen. Ze houdt van een mooie natuurlijke glow en heeft dit als inspiratie gebruikt om het palette en het lippie te maken. Het palette bevat namelijk allerlei poeders voor (bijna) een hele glowy look en de lipgloss heeft een heerlijke shimmer.

PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS
PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS

Het Palette Chloette is prachtig! Ik gebruik hem echt regelmatig. Dit palette zat namelijk ook in de goodiebag die ik al eerder kreeg ;-). De swatches vind je ook hier.
Mijn favoriete poeder is de meest bovenste blush waar een lichte shimmer inzit. Deze draag ik bijna iedere dag. Verder vind je in het palette nog meer blushes, een aantal highlighters en ook wat donkerbruine poeders die je mooi kunt gebruiken voor de wenkbrauwen maar ook voor een ‘avond’lookje. Ik vind de pigmentatie heerlijk van de poeders. Hoewel ik niet helemaal fan ben van wenkbrauw poeder. Ik geef de voorkeur toch aan een pomade.

PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS
PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS
PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS
PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS

Verder vind je van Chloe Morello ook de Lip Icing. Een heerlijke gloss voor de lippen met shimmers. Je kunt de lip icing gebruiken bovenop je lipstick voor een heel fijn glossy & plumpy effect maar je kunt het ook op zich gebruiken voor een natuurlijke shimmery look! Ik denk al aan de zomer bij dit lippie!

PIXI x DULCE CANDY

PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS

De volgende samenwerking is met Dulce Candy. Zij koos voor twee palettes die je met elkaar en door elkaar kunt gebruiken. Het ene palette is een lipstick palette en bevat 9 verschillende lipsticks met een ‘velvetty cream’ finish die je ook als blush kunt gebruiken. En het andere palette is een poeder palette die gebruikt kan worden als oogschaduw of bijvoorbeeld als highlighter en bevat ook 9 verschillende poeders met allemaal een shimmery finish.

PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS
PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS
PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS

De lipsticks in dit Dulce’s Lip Candy palette zijn serieus allemaal mooi. Voor ieder wat wils en voor iedere mood of gelegenheid een andere kleur. Van licht en nude naar donker en edgy.
De kleur is redelijk opbouwbaar waardoor ze bijna volledig dekken na een laagje of twee. Ze zien er ook heel natuurlijk uit en drogen de lippen niet uit. Altijd fijn!

PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS
PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS

Het andere palette heet Cafe Con Dulce en bevat dus ook 9 verschillende tinten poeders. Alle tinten hebben een shimmer. De pigmentatie van dit palette is trouwens ZALIG! Als highlighters zijn ze serieus perfect maar als oogschaduw zijn ze ook prachtig. Zeker met een bronzy skin in de zomer. Ik vermoed dat dit palette vaak gebruikt zal worden door mij!

PIXI x WEYLIE

PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS

Weylie Hoang is de laatste influencer met wie Pixi heeft samengewerkt. Zij ging voor haar essentials voor een prachtige ooglook. Een eyeliner voor een perfect winged eye en een oogschaduw palette met zowel matte als shimmer poeders in aardekleuren.

PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS
PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS
PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS

Dit Eyeshadow Palette is een palette waar je echt alles mee kan omdat het poeders bevat met een matte finish en met een shimmer finish. Door de aardkleuren kun je er een mooie natuurlijke look mee maken maar wanneer je de poeders opbouwt of door ze vochtig te gebruiken kun je er ook een heerlijke donkerbruine smokey-eye van maken. De poeders in dit palette zijn ook goed gepigmenteerd en hebben géén fall out! Perfect voor in de zomer én de andere seizoenen dus.

PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS

De Eyeliner is non-smudgy en heeft twee verschillende kanten. Zo vind je aan de ene kant een stift applicator met een scherpe punt waarmee je dus een perfecte winged eyeliner kunt creëren maar aan de andere kant vind je een potlood waarmee je dus in je ooglijn kan tekenen of een smokey-eye creëren door het potlood wat te blenden boven het ooglid. Heel fijne eyeliners by the way!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS
PIXI BEAUTY COLLABS MET BEAUTY INFLUENCERS

Voor het merk hoef je niet meer in het buitenland te shoppen! Tegenwoord verkoopt Babassu namelijk Pixi Beauty in de winkels maar ook op de webshop.
Ook kun je kiezen om de producten gewoon bij Pixi Beauty zelf te kopen, die hebben natuurlijk het hele assortiment beschikbaar!

Prijzen:

  • Pixi Beauty – Chloe Morello ‘Palette Chloette’ €36
  • Pixi Beauty – Chloe Morello ‘Lip Icing’ €21
  • Pixi Beauty – Dulce Candy ‘Dulce’s Lip Candy Palette’ €36
  • Pixi Beauty – Dulce Candy ‘Cafe Con Dulce Palette’ €36
  • Pixi Beauty – Weylie Huong ‘Dimensional Eye Creator Kit’ €28

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May