Ken je DIY Soap al? Een natuurlijke- en biologisch huidverzorgingsmerk om thuis te maken. Mega leuk en dus ook helemaal vers! In dit artikel vind je de ‘I Kid You Not’ Super Rich Body Cream. Lees dus gauw verder.

DIY SOAP: BODY CREAM REVIEW

DIY SOAP

DIY Soap is een echt Nederlands merk. En bestaat nog niet eens heel lang maar is ontzettend snel gegroeid. Er is namelijk steeds meer vraag naar natuurlijke huidverzorging en het liefst zo vers mogelijk. Dan ben je bij DIY Soap dus bij het goede adres.
Je kunt er kant en klare producten kopen maar je kunt ook kiezen voor de DIY producten. Hierbij zit dan een handleiding en alle ingrediënten die je nodig hebt. Hoe leuk is dat?! (dat ga ik ook nog wel eens proberen, dat horen jullie nog).
In april 2017 opende het merk ook de winkel in Amsterdam waar je ook losse ingrediënten kunt kopen. Voor de experts onder ons dus perfect! Je kunt dan echt je eigen beauty producten samenstellen. Meer informatie vind je op de website.

BODY CREAM

DIY SOAP: BODY CREAM REVIEW

De I Kid You Not Super Rich Body Cream is dus al een kant en klaar product. Je kunt er ook voor kiezen om het zelf te maken. Ik begin maar even zo. Als het me bevalt kan ik altijd nog een DIY pakketje bestellen.
De cream belooft wonderen op de droge, gevoelige en problematische huid. Dus ook geschikt voor de huid met bijvoorbeeld eczeem.
De cream zit boordevol biologische shea butter, biologische kokosolie en amandelolie. De crème heeft een luchtige romige structuur waardoor het makkelijk is aan te brengen.

DIY SOAP: BODY CREAM REVIEW
DIY SOAP: BODY CREAM REVIEW

Deze cream had ik al eens geprobeerd tijdens een evenement en ik was fan. Sowieso hou ik erg van natuurlijke producten. Want dat kan alleen maar goeds doen voor de huid.
De geur van de crème is heel subtiel. Je ruikt inderdaad een tikkie kokos maar echt heel erg licht. Prima natuurlijk, hoewel ik altijd wel van geurtjes houd. Zeker de natuurlijke producten hebben vaak lekkere geuren. Maar smaken verschillen daarin. Dit product is dus perfect voor mensen die een niet al te aanwezige geur willen.
Wanneer ik het aanbreng smelt het meteen op mijn huid. Het is inderdaad een luchtige, bijna boter-achtige crème die op de huid smelt naar een olie textuur. Deze trekt prima in en mijn huid voelt meteen al gehydrateerd aan. Maar ik had niet anders verwacht met shea butter, kokosolie en amandelolie. Dit product is ZEER fijn voor mensen met een gevoelige huid, mensen die niet te heftig willen geuren en natuurlijk als je een heel droge huid hebt! Ook voor kinderen is dit trouwens geschikt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DIY SOAP: BODY CREAM REVIEW

DIY Soap is te koop via de webshop van DIY Soap. Hier vind je ook alle informatie, ingrediënten, prijzen en wat je maar weten wil.
Ook kun je natuurlijk in de winkel terecht, wat ik je zeker aanraadt om eens te doen! De winkel zit in de van Woustraat in Amsterdam.

Prijs:

  • I Kid You Not – Super Rich Body Cream €25 (200ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May