In de zomer heb je geen zin in foundation op je gezicht. Ik testte de Mádara CC Cream en ben inmiddels al bijna aan het eind van de tube. Ik vind hem heerlijk! In dit artikel vind je de volledige review.

MÁDARA

MÁDARA CC CREAM: MIJN FAVORIET DEZE ZOMER

Mádara hebben jullie al eerder voorbij zien komen op mijn blog. Een fijn puur skincare merk dat ik nog steeds met veel plezier gebruik. Meer artikels over de producten van Mádara vind je hier.
Mádara is opgericht door vier vrouwen uit Letland en zweren bij berkensap. Verder vind je alleen maar natuurlijke ingrediënten in de producten zoals planten, fruit en olie uit zaden. Deze bevatten anti-oxidanten, vitamines en werken anti-verouderend.
Door de natuurlijke ingrediënten zijn de producten allemaal hypo-allergeen en irritatie-vrij, ook zijn de producten bijna allemaal vegan en letten ze bij het verpakken ook altijd op het milieu.

ANTI-POLLUTION CC CREAM

MÁDARA CC CREAM: MIJN FAVORIET DEZE ZOMER

De Anti-Pollution CC Cream met SPF15 is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar. Namelijk de Light/Beige en de Medium/Beige. Deze Mádara CC cream is een innovatief product: met een zijdezachte textuur, een zonbescherming van SPF15 en verschillende huidverzorgingsingrediënten is dit de perfecte CC Cream om je huid mooi egaal en gezond te laten ogen.
Deze CC cream corrigeert alle huid imperfecties zoals vaalheid, roodheid en donkere kringen.
Daarnaast zorgt het ook voor bescherming van de huid tegen ontstekingen, milieuvervuiling en voorkomt het verstopte poriën.
De CC cream bevat UVA/UVB bescherming en bevat ook nog hydraterend hyaluronzuur.

MÁDARA CC CREAM: MIJN FAVORIET DEZE ZOMER
MÁDARA CC CREAM: MIJN FAVORIET DEZE ZOMER

In de winter ben ik écht van de foundations maar in de zomer vind ik het vaak niet lekker zitten. Zeker niet als ik een dagje buiten ben. Dan kies ik vaak voor een CC cream. Deze maakt de huid namelijk net iets mooier en egaler maar ziet het, en voelt het heel natuurlijk.
Deze CC Cream heb ik in de kleur medium/beige maar past zich redelijk goed aan aan je huid.
Ik breng het zelf met mijn handen aan en zie meteen een verschil. Mijn huid ziet er egaler uit, de pigmentvlekjes en rode vlekjes zijn veel minder zichtbaar en het geeft me een mooie glow.
Je kunt de cream natuurlijk ook altijd nog wat afpoederen als je het te glanzend vindt.
De cream ruikt overigens ook echt heel erg lekker.
Aan het einde van de dag zit de CC cream nog goed op haar plek, het glimt misschien wat meer maar dat is dan ook alles. Ik vind het een heel fijne CC cream die ik inmiddels al heel vaak heb gebruikt en nog vaker zal gaan gebruiken deze zomer.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MÁDARA CC CREAM: MIJN FAVORIET DEZE ZOMER

De Mádara producten zijn te koop bij de webshop van Madara  en bij Vitaminstore. Als je toch aan het kijken bent, neem dan even een kijkje bij de lichaamsverzorging producten. Die zijn namelijk ook heerlijk!

Prijs:

  • Anti-Pollution CC Cream SPF15 nu €16.20 (normale prijs €27)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May