Het nieuwe Estée Lauder Double Wear pareltje is het Coverage Correcting Duo in verschillende kleurtjes om je huid nóg mooier te maken. Ik testte de kleur lavender om de vaalheid van de huid weer levendiger te maken! Lees je mee?

ESTÉE LAUDER

FLAWLESS HYDRATING PRIMER VAN ESTÉE LAUDER

Het merk Estée Lauder heeft echt geen introductie meer nodig. Het merk behoort tot één van mijn favorieten, al voor ik ging bloggen zelfs.
Ze verkopen heerlijke huidverzorgingsproducten én prachtige make-up. Het merk is één van de grootste van de wereld en ik ken niemand die het niet kent of geen fijn merk vindt. Dat zegt al genoeg denk ik.
Ik heb al regelmatig artikels geschreven over Estée Lauder producten en als je nieuwsgierig bent, kun je die hier vinden. De Double Wear collectie zit trouwens in mijn favoriete make-up collecties van Estée. Vandaag vind je het Coverage Correcting Duo in de kleur Lavender.

COVERAGE CORRECTING DUO

GETEST: ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR COVERAGE

Double wear sticks

De Coverage Correcting Duo’s zijn geen concealers maar echt ‘correctors’. Dit houdt in dat ze je huidproblemen corrigeren.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: Groen (voor rode vlekjes), Geel (voor donkere kringen onder de ogen), Perzik/Abrikoos (ook voor donkere kringen) en Lavendel )voor vaalheid van de huid). De kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten voor verschillende huidkleuren. Handig!
De stick bevat twee verschillende niveau’s van dekking. De kant met het kwastje heeft een lichte dekking en bevat een all-day formule. Het kwastje is prettig om grote delen mee te corrigeren.
De andere kant heeft een spons applicator om specifieke delen aan te pakken. Deze heeft een 24-uur lang werking en geeft ook meer dekking.

GETEST: ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR COVERAGE
GETEST: ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR COVERAGE
GETEST: ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR COVERAGE

Ik heb dus de Lavendel kleur getest. Deze wordt gebruikt tegen vaalheid van de huid. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het moeilijk vond om die kleur te testen omdat ik niet heel erg veel last heb van een vale huid.
Qua structuur vind ik het in ieder geval erg fijn. Beide kanten. Het is goed ‘blendable’ en geeft de juiste dekking zoals belooft. Natuurlijk moet je erna nog een concealer en/of foundation gebruiken  om het paarsige te camoufleren. Dit lukt ook prima!
Omdat ik de meeste vaalheid heb onder mijn ogen heb ik de stick dan ook daar getest. Niet voor de donkere kringen, maar dus echt om mijn huid helderder en ‘glowier’ te doen laten ogen.

BEFORE

GETEST: ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR COVERAGE

NA DE STICK

GETEST: ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR COVERAGE

NA CONCEALER

GETEST: ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR COVERAGE

Ik zie duidelijk verschil tussen de eerste en de laatste foto. Mijn huid onder de ogen ziet er een stuk frisser uit.
Op de eerste foto heb ik geen enkel product gebruikt, op de tweede foto heb ik de Correcting Stick aangebracht en op de laatste foto heb ik het afgewerkt met concealer.
Ik moet zeggen dat de sticks naar mijn mening goed werken. Persoonlijk ben ik heel benieuwd naar de gele en de groene sticks omdat ik daar wel echt mee kan gaan werken. Ik probeer deze reviews ook nog online te laten komen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

GETEST: ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR COVERAGE

De producten van Estée Lauder zijn in vrijwel alle parfumerieën te koop en kun je online ook overal vinden.
Ook kun je terecht bij Ici Paris XL, Douglas en Mooi Parfumerie voor Estée!.

Prijs:

  • Double Wear Coverage Correcting Duo Stick €30 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May