Wil je jouw make-up ruimte, huiskamer of slaapkamer een beetje opfleuren? Ik heb de perfecte prints gevonden  bij Pixers. Je kunt kiezen uit duizenden printjes in onder andere behang, canvas of posters. In deze post laat ik je mijn favorieten zien! Enjoy. En hopelijk doe ook jij een beetje inspiratie op. 

MAAK JE HUIS MOOIER MET PIXERS

PIXERS

Pixers is een webshop die van alles verkoopt om je huis mooier te maken. Zij geven aan bovennatuurlijke krachten te hebben op het gebied van je omgeving. Waardoor je wakker kunt worden in de wolken. Ze personaliseren alle soorten interieurs over de hele wereld door een oneindig aantal foto’s aan te bieden waar je uit kunt kiezen.
Verder heb je 365 dagen bedenktijd, een jaar de tijd dus om te bekijken of je het wel mooi vindt staan 😉 en gebruiken ze enkel milieuvriendelijke materialen!

HOE?

Oké, je hebt dus een kale plek in je woonkamer boven de bank. Fotolijstjes en canvas schilderijen van de hond en de kinderen zijn redelijk passé. Als je het nog wel hebt hangen, good for you. Maar als je een lekker hip of inspiratievol interieur wil dan moet je gaan voor een afbeelding, een print of een tekening. En daar komt Pixers om de hoek.
Zij hebben, zonder te dollen, oneindig veel afbeeldingen. Er zit dus sowieso iets voor je bij. Wat ik afzichtelijk zou kunnen vinden staat op de website maar vooral heel veel prachtige prints en foto’s. Ik ben fan!
Op de website kun je kiezen voor verschillende materialen zoals posters, canvas, stickers, behang en zelfs fotobehang. Zoek je iets specifieks, dan kun je dat in het zoekveld intypen.
Vervolgens kun je het allemaal aanpassen. In grootte, afwerking en materiaal. Ook zijn de afbeeldingen te spiegelen zodat het altijd in de ruimte past zoals jij dat wil.

Fotobehang vind ik ontzettend tof, maar dit mag ik niet van de man des huizes. Ik kies dus zelf voor mooie prints aan de muur. Ik laat natuurlijk mijn favorieten nog even zien!

MIJN FAVORIETEN

MAAK JE HUIS MOOIER MET PIXERS
MAAK JE HUIS MOOIER MET PIXERS
MAAK JE HUIS MOOIER MET PIXERS
MAAK JE HUIS MOOIER MET PIXERS

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Voor de huiskamer, de slaapkamer, de kinderkamer of de make-up kamer. Where ever jij maar wil kun je terecht bij Pixers.nl.
Kies voor een zen uitstraling in je kantoor of een foodporn poster in de keuken. Hiermee tover je je huis om naar jouw eigen smaak.

De prijzen zijn natuurlijk verschillend maar het valt mij persoonlijk heel erg mee. Zo zijn er posters vanaf €17 maar kun je het zo goedkoop of duurder maken als je zelf wil.
Have fun! Ik ben benieuwd naar jullie favorieten en creaties!

$

May