It’s bananas! B A N A N A S #gwenstefani.  Als ik iets heel lekker vind is het de geur van bananen(snoepjes). Ik heb twee producten mogen ontvangen van The Bodyshop’s nieuwe Special Edition Banana Body Care mogen ontvangen. Zijn jullie nieuwsgierig?

The Bodyshop: GO BANANAS

GO BANANAS

Allereerst ben ik fan van de verpakkingen! Geel en roze, heerlijk contrast en lekker vrolijk! Krijg er meteen zomerkriebels van.
In de Banana Body Care collectie zit ook een Banana Showergel, deze heb ik helaas niet ontvangen.
Ook komt er een kit met daarin een Body Butter, Showergel, Badmuts en Banaan Toilettas.
Alle producten van deze lijn zijn 100% Veganistisch. The Bodyshop draagt bij aan de bescherming van het milieu en het verminderen van afval. Zo maken ze gebruik van biologische bananenpuree die gemaakt is van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken. De boeren ontvangen een eerlijke prijs en kunnen zo alsnog hun bananen verkopen!

Ik heb een Body Yogurt en een Body Butter ontvangen. Laten we even beginnen met de Body Yogurt.

BODY YOGURT

The Bodyshop: GO BANANAS

De Body Yogurts zijn redelijk nieuw bij The Bodyshop en nu is er dus ook een met een bananen geur. Wat een geur! Als je de pot opent wordt je meteen verwelkomt door een mierzoete bananensnoepjes geur. Hier moet je van houden maar ik ben fan!

The Bodyshop: GO BANANAS

De Body Yogurt is een body lotion met een gel-achtige textuur die snel wordt geabsorbeerd door de huid. Ze zeggen binnen 15 seconden, ik denk eigenlijk nog sneller. Ik vind dit heel fijn omdat ik er niet van houd als mijn huid plakt als ik een bodylotion heb aangebracht. De Body Yogurt zou moeten zorgen voor 48 uur hydratatie. Ik weet niet zo goed hoe ik dat kan bevestigen. Het is zeker een heerlijke bodylotion die niet plakt!

BODY BUTTER

The Bodyshop: GO BANANAS

De Body Butter, wie kent ze niet? Ook deze heeft een heerlijke bananen geur maar iets subtieler dan de Body Yogurt. Dus als je de Body Yogurt te heftig vindt is de Body Butter misschien wel wat voor jou!

The Bodyshop: GO BANANAS

Zoals alle andere Body Butters is de textuur dik en romig, perfect voor de drogere huid! Ook de Body Butter bied langdurige hydratatie!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

The Bodyshop: GO BANANAS

De nieuwe Limited Edition Banana-collectie is vanaf juli 2018 verkrijgbaar in alle winkels en op thebodyshop.com

Prijzen:

  • Banana Body Yogurt: 200 ML – €10
  • Banana Body Butter: 200 ML –  €17
  • Banana Shower Gel: 250ML –  €7
  • Banana Kit – €24
Liefs melanie
Lipsonfire gastblogger

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May