Kruidvat Solait heeft weer een aantal verbeterde producten in het assortiment! Namelijk een Hair Protection Spray en een Sunmilk voor het gezicht. Yay! Robin van The Pastel Suitcase heeft ze getest. In dit artikel vind je wat zij ervan vindt!

KRUIDVAT SOLAIT PRODUCTEN

HAIR PROTECTION SPRAY

Kruidvat Solait Haar en gezicht bescherming

Kruidvat komt met een verbeterde Hair Protection Spray met SPF30. Deze Head & Hair Protection Spray beschermt je hoofdhuid, natuurlijk en gekleurd haar tegen verkleuring door fel zonlicht. De spray bevat een combinatie van uv-filters die een directe bescherming geven.
De spray beschermt tegen uitdroging en beschadiging als gevolg van hitte en droogte. Waardevolle vitamine B5 dringt diep door in je haar en reguleert de vochtbalans. Het maakt je haar weer glanzend en mooi. Het ruikt ook heerlijk naar de geur van zonnebrand. Het is een echte musthave voor de aankomende warme dagen en de zomervakantie. En is makkelijk mee te nemen in je tas. Breng het aan voor en tijdens het zonnen op droog of vochtig haar. Hoeft niet uitgespoeld te worden.

SUNMILK

Kruidvat Solait Haar en gezicht bescherming

Als ik ergens beauty verslaafd aan ben dan zijn het wel mini’s. Zo handig voor op vakantie of voor in je handtas. Kruidvat heeft zelfs een SPF 50 mini in hun assortiment.
Kruidvat Sensitive Sunmilk met SPF50+ biedt een zeer hoge bescherming voor de zeer lichte huid. Dit klinkt echt als iets voor mij want ik verbrand heel erg snel en blijf altijd heel erg wit. Het bevat een combinatie van uv-filters die een directe bescherming geven. Deze formule is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en reactieve huid en helpt het risico op allergische reacties te verminderen. Ook bevat vitamine E wat de huid een hydratatie boost geeft.

Kruidvat Solait Haar en gezicht bescherming

Breng het voor het zonnen royaal aan. Doe niet te zuinig want wanneer je voldoende aanbrengt bevordert het de bescherming. Breng het regelmatig opnieuw aan, vooral bij transpiratie, na het zwemmen en afdrogen. Als je het goed hebt uitgesmeerd laat het geen witte waas achter.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Kruidvat Solait Haar en gezicht bescherming

De producten zijn zoals we gewend zijn van Kruidvat weer lekker budget vriendelijk. En natuurlijk in de winkel én de webshop verkrijgbaar.

  • Kruidvat Solait Sensitive SPF50+ Lotion 50ml: €3.49
  • Kruidvat Solait SPF30 Head & Hair Protection Spray 150ml: €6.99
Pastel suit case gastblogger

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

Esther van de Berg