De naam Hydrating Burst zegt al genoeg. Image Skincare heeft een nieuwe lijn uitgebracht met huidverzorgingsproducten die Vitamine C bevatten.
In dit artikel laat ik de hydraterende crème zien en vertel ik precies hoe het mij bevalt.

IMAGE SKINCARE

Image skincare hydrating burst review

Hier in Nederland is Image Skincare nog niet een heel gevestigde naam maar ze zijn hard onderweg. Het merk is van oorsprong Amerikaans en mega bekend en populair daar. Het merk valt onder de high-end cosmetica en is ontwikkeld door Janna Ronert (CEO) en is van oorsprong schoonheidsspecialiste en Dr. Marc Ronert die een plastisch chirurg is.
Hun main focus is Age Later en ze hebben voor ieder huidtype of huidprobleem wel een product. Het merk bestaat niet alleen uit producten, maar ook uit behandelingen (die je overigens ook in mijn kliniek: Clinic63 kan laten doen). Meer artikels over dit merk kun je hier vinden.

Image skincare hydrating burst review

HYDRATING BURST

De Hydrating Water Burst valt onder de Vital C lijn en wordt omschreven als een groot glas water voor de huid. De gel kan worden aangebracht in de ochtend en de avond maar ook wanneer je huid daar net even aan toe is. De gel verandert in een lichtgewicht gel en geeft je huid die heerlijke verzorging van hydratatie, anti-oxidanten, vitaminen en peptides.

Image skincare hydrating burst review
Image skincare hydrating burst review

De gel zit in een herkenbare tube. Je ziet namelijk meteen dat het uit de Vital C lijn komt door de oranje kleur.
Het systeem van de tube vind ik leuk! Het lijkt of er een simpele dop opzit maar als je die draait dan draai je de dop er niet af maar iets omhoog. Hierdoor ontstaat er een opening waar de gel uit kan worden geknepen.
De geur is HEERLIJK. Ik ruik absoluut de citrus vruchten, denk aan sinaasappels en mandarijnen.
Omdat het een gel is heb je vrij weinig nodig voor het hele gezicht. Het brengt supermakkelijk aan en verandert in een soort waterige substantie dat goed in de huid trekt. Hierna breng ik vervolgens mijn crème aan.
Ook gedurende de dag is het makkelijk om aan te brengen, zelfs met make-up op. Gewoon wat deppen op de droge delen, of het hele gezicht en klaar!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Image skincare hydrating burst review

In Nederland wordt dit merk door 500 instituten verkocht maar het makkelijkst is natuurlijk om het via de webshop te kopen. Daar kun je ook advies krijgen maar ook de locaties vinden waar de behandelcentra zitten. Bij mijn eigen kliniek: Clinic63 verkopen ze dit merk ook én voeren ze de behandelingen uit van Image Skincare.

Prijs:

  • Image Skincare – Hydrating Water Burst $45

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May