Het perfecte cadeau. De Beautyblender BFF. Jij geeft een beautyblender cadeau en je houdt er 1 zelf. Een win-win cadeau dus!

BEAUTYBLENDER BFF

BEAUTYBLENDER

Beautyblender was volgens mij de eerste die deze make-up tool op de markt bracht. Een sponsje in een ei-vorm waarmee je je foundation aanbrengt en een flawless resultaat geeft.
Je maakt de beautyblender nat, knijpt hem uit zodat het water er helemaal uit is en de spons wordt groter. Door de vochtigheid in de spons kun je je foundation heel mooi egaal aanbrengen en vanwege de vorm kom je bij ieder stukje op het gezicht. Voor meer Beautyblenders check je hier de eerdere artikels.
Deze keer is er weer een leuke editie uitgekomen! Namelijk een blender voor jou én eentje voor je BFF.

BEAUTYBLENDER BFF

BEAUTYBLENDER BFF

Share Your Heart is het motto van de Beautyblender BFF editie. Deze nieuwe set bevat twee original Beautyblenders en is het perfecte middel om je bestie te laten zien dat ze nooit genoegen moet nemen met minder dan een flawless make-up applicatie.

Give one, Keep one, Blend, Repeat.

Een perfect cadeau dus om te geven aan je vriendin, je moeder, je nichtjes, neefjes, vrienden en iedereen die maar into make-up is.

BEAUTYBLENDER BFF
BEAUTYBLENDER BFF

Deze kit ziet er zó schattig uit. Het doosje is namelijk in een hartjesvorm die je in tweeën kunt ‘breken’. Denk aan de vriendschapskettingen van vroeger! Mega cute.
Zo kun je dus één exemplaar weggeven en de ander voor jezelf houden. Het perfecte cadeau omdat je er zelf ook nog wat aan hebt!
Of het een limited edition is weet ik niet, volgens mij niet. Dus is het dan ook een leuk cadeau om te geven met verjaardagen, Kerst, Sinterklaas of gewoon zomaar.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BEAUTYBLENDER BFF

Alle Beautyblenders en sets zijn verkrijgbaar bij onder andere Boozyshop, Douglas en Ici Paris XL. Ook online kun je natuurlijk shoppen!

Prijs:

  • Beautyblender BFF €39.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May