HALLO! Eén van mijn favoriete merk heeft weer een limited edition! Namelijk de Jo Malone Tropical Cherimoya. Een geur die ik niet gewend ben van Jo met een heel zomers gevoel. Het heet niets voor niets Brazillian Summer.

JO MALONE

JO MALONE TROPICAL LIMITED ZOMERGEUR: BRAZILIAN SUMMER

Jo Malone is een merk waar ik echt al jaren fan van ben. Het merk komt oorspronkelijk uit Engeland. De naam is ook Jo Malone London.
Sinds 1999 is het merk aangesloten bij Estée Lauder Companies en is inmiddels in 22 landen te koop.
Het merk wordt omschreven als een Brits Lifestyle merk dat bekend staat om haar luxueuze en unieke geuren voor bad, lichaam en huis.
Wat ik persoonlijk het allerleukste vind aan Jo Malone, is dat alle geuren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Mij is verteld dat iedere nieuwe geur wordt getest met de geuren die al bestaan. Als de geur niet lekker ruikt met een van de al bestaande geuren dan wordt het niet uitgebracht.
Betekent dus dat iedere geur is te combineren. Parfums met parfums, maar ook bodylotions met colognes. Zo kun je dus je eigen gepersonaliseerde geur creëren.
Meer artikels die ik over de producten van Jo Malone heb geschreven kun je hier vinden.

TROPICAL CHERIMOYA: BRAZILLIAN SUMMER

JO MALONE TROPICAL LIMITED ZOMERGEUR: BRAZILIAN SUMMER

De Jo Malone London – Tropical Cherimoya Cologne / Brazilian Summer is een bloemige geur die verkrijgbaar is in een 30ml en een 100ml. Op de foto zie je de 30ml variant.
De geur wordt omschreven als een zee van groene cherimoya vruchten. Verwarmd door de hitte. Heerlijk. Verleidelijk. Afgewerkt met sappige peren. De zonnige tonen van de passiebloem. Verwarmd door Braziliaanse Copahu-hars en romige Tonkaboon. Klinkt helemaal zomers! Ik krijg ook dorst van de sappige peren…

JO MALONE TROPICAL LIMITED ZOMERGEUR: BRAZILIAN SUMMER
JO MALONE TROPICAL LIMITED ZOMERGEUR: BRAZILIAN SUMMER

First of all, I LOVE Jo Malone geuren. Bijna allemaal eigenlijk wel! En de geuren die ik iets minder lekker vind zijn weer goed te combineren met een andere geur waardoor ik hem wél weer fijn vind.
Deze geur is speciaal voor de zomer uitgebracht, vandaar ook de naam Brazilian Summer. De geurnoten zijn dan ook echt Brazilliaans en tropisch. Ik hou ervan!
Ik verwachtte een soort zonnebrand lotion geur met kokos maar dat is het totaal niet. Het is echt een bloemige geur die me doet denken aan Hawaii (sorry Brazilië). Strand en bloemen en zwoele avonden. Deze zomer dus mijn favoriet!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

JO MALONE TROPICAL LIMITED ZOMERGEUR: BRAZILIAN SUMMER

Zelf kijk ik altijd even bij de webshop van Douglas of De Bijenkorf voor een Jo Malone product. Maar ook ik heb de plank wel eens mis geslagen door er eentje te kopen die me heerlijk leek maar uiteindelijk toch niet zo mijn ding was.
Als je dus nog niet bekend met de geuren bent dan zou ik zeker eventjes naar de winkel gaan om te ruiken. Want het is een hoop geld en je wilt dan wel tevreden zijn.
Bij Douglas verkopen ze dus Jo Malone maar bij Hudson’s Bay (sowieso die in Amsterdam) én in de Bijenkorf zit een Jo Malone counter en de medewerkers kunnen jou helemaal adviseren door dingen te laten ruiken en je in te smeren. Dus go for it!

Prijs:

  • Jo Malone London – Tropical Cherimoya / Brazilian Summer €56 (30ml) €111 (100ml)
May